ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ετοίμασε βιογραφικό, η Emirates ψάχνει πλήρωμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά!

Δες αν πληρείς τις προϋποθέσεις και κάνε αίτηση!

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2023

Είσαι έτοιμ@ να ξεκινήσεις την αεροπορική σου καριέρα; Αν ναι, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στo προγραμματισμένo ‘Open Day‘ που διοργανώνει η Emirates σε Αθήνα, Θεσσλονίκη και Χανιά!

Η δημοφιλής αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάϊ, αναζητά ανθρώπους στην Ελλάδα, με σκοπό να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. Ακριβώς γι’ αυτό, στις 28 Ιουνίου 2023, ώρα 9:00 π.μ., πρέπει να βρίσκεσαι στο Samaria Hotel στα Χανιά, στις 2 Ιουλίου 2023, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel στην Αθήνα, στις 17 Ιουλίου 2023, ώρα 9:00 π.μ., στο Holiday Inn Thessaloniki στη Θεσσαλονίκη και στις 21 Ιουλίου, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel στην Αθήνα. Για να είσαι προετοιμασμέν@, μπορεί να χρειαστεί να περάσεις όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αεροπορική εταιρεία αναζητά άτομα που ενδιαφέρονται για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, με στόχο τη δημιουργία αξιομνημόνευτων στιγμών στους επιβάτες της.

Δεδομένου ότι η ασφάλεια αποτελεί μια από τις υψηλότερες προτεραιότητες της Emirates, ο ιδανικός υποψήφιος θα αναλαμβάνει με σιγουριά πρωτοβουλίες και τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες. Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις παγκόσμιας κλάσης προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή ΕΔΩ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση, μπορούν παρουσιαστούν στο Open Day στο Samaria Hotel, το Divani Caravel και το Holiday Inn Thessaloniki.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers.

Κριτήρια που πρέπει να πληροί κανείς για να γίνει μέλος του πληρώματος:

να γνωρίζει άριστα Αγγλικά (γραπτά και προφορικά)

να έχει ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης και να συνεργαστεί

να είναι πάνω από 1.60 και να είναι σε θέση να φτάσει σε ύψος έως 2.12 εκατοστά ενώ είναι στις μύτες των ποδιών, για να μπορεί να προσεγγίζει εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης σε όλους τους τύπους αεροσκαφών

να μην έχει ορατά τατουάζ που θα φαίνονται ενώ φορά τη στολή του πληρώματος

να μπορεί να βγάλει βίζα εργασίας στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα

να έχει τουλάχιστον ένα χρόνο προϋπηρεσία στον κλάδο της φιλοξενίας ή στην εξυπηρέτηση πελατών

να έχει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου

Το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι και απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασίαιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι.

Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET