ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως, συνέβη | Έκλεψαν την ταυτότητα φοιτήτριας και η κοπέλα βρέθηκε …παντρεμένη!

Είναι από αυτές τις ανήκουστες ειδήσεις που πιθανόν να μην πίστευες, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές και που πραγματικά μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε. Θύμα αυτής της τρομερής περίπτωσης είναι μία 23χρονη φοιτήτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2014 βρισκόταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε χώρο των μέσων μαζικής μεταφοράς όταν κάποιος της […]

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2017

Είναι από αυτές τις ανήκουστες ειδήσεις που πιθανόν να μην πίστευες, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές και που πραγματικά μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε.

Θύμα αυτής της τρομερής περίπτωσης είναι μία 23χρονη φοιτήτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2014 βρισκόταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε χώρο των μέσων μαζικής μεταφοράς όταν κάποιος της έκλεψε το πορτοφόλι και μαζί όλες τις κάρτες της και την ταυτότητα της. Η κοπέλα εννοείται ότι αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας ταυτότητας.

Ωστόσο πριν μερικές ημέρες κι ενώ η 23χρονη Κρητικιά ετοιμαζόταν για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, έμαθε ότι είναι παντρεμένη με έναν 50χρονο Πακιστανό, με τον οποίο είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Όλα αυτά βέβαια εν αγνοία της κοπέλας που δεν περίμενε να να διαπιστώσει μια τέτοια κατάσταση όταν ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδρος το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της.

Με λίγα λόγια ο άγνωστος που της έκλεψε την ταυτότητα την χρησιμοποίησε αργότερα για τη νομιμοποίηση ενός αλλοδαπού που βρέθηκε ενώπιον συμβολαιογράφου και με μία τυχαία “νύφη” κατάφερε να αποκτήσει την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη. Όλα αυτά συνέβησαν δύο εβδομάδες αφού η κοπέλα είχε δηλώσει την κλοπή της ταυτότητάς της…

Η οικογένεια της κοπέλας μετά την αποκάλυψη προσπαθεί να ερευνήσει μήπως έχει και γίνει και κάποια οικονομική συναλλαγή, ενώ φυσικά θα  προβεί σε μηνύσεις σε όσους εμπλέκονται.

Σε αυτή την χώρα ειλικρινά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με τα προσωπικά σου στοιχεία, γι’αυτό είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει όλοι να τα προσέχουμε πολύ προσεκτικά.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET