ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως, συνέβη | Έκλεψαν την ταυτότητα φοιτήτριας και η κοπέλα βρέθηκε …παντρεμένη!

Είναι από αυτές τις ανήκουστες ειδήσεις που πιθανόν να μην πίστευες, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές και που πραγματικά μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε. Θύμα αυτής της τρομερής περίπτωσης είναι μία 23χρονη φοιτήτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2014 βρισκόταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε χώρο των μέσων μαζικής μεταφοράς όταν κάποιος της […]

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2017

Είναι από αυτές τις ανήκουστες ειδήσεις που πιθανόν να μην πίστευες, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές και που πραγματικά μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε.

Θύμα αυτής της τρομερής περίπτωσης είναι μία 23χρονη φοιτήτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2014 βρισκόταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε χώρο των μέσων μαζικής μεταφοράς όταν κάποιος της έκλεψε το πορτοφόλι και μαζί όλες τις κάρτες της και την ταυτότητα της. Η κοπέλα εννοείται ότι αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας ταυτότητας.

Ωστόσο πριν μερικές ημέρες κι ενώ η 23χρονη Κρητικιά ετοιμαζόταν για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, έμαθε ότι είναι παντρεμένη με έναν 50χρονο Πακιστανό, με τον οποίο είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Όλα αυτά βέβαια εν αγνοία της κοπέλας που δεν περίμενε να να διαπιστώσει μια τέτοια κατάσταση όταν ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδρος το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της.

Με λίγα λόγια ο άγνωστος που της έκλεψε την ταυτότητα την χρησιμοποίησε αργότερα για τη νομιμοποίηση ενός αλλοδαπού που βρέθηκε ενώπιον συμβολαιογράφου και με μία τυχαία “νύφη” κατάφερε να αποκτήσει την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη. Όλα αυτά συνέβησαν δύο εβδομάδες αφού η κοπέλα είχε δηλώσει την κλοπή της ταυτότητάς της…

Η οικογένεια της κοπέλας μετά την αποκάλυψη προσπαθεί να ερευνήσει μήπως έχει και γίνει και κάποια οικονομική συναλλαγή, ενώ φυσικά θα  προβεί σε μηνύσεις σε όσους εμπλέκονται.

Σε αυτή την χώρα ειλικρινά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με τα προσωπικά σου στοιχεία, γι’αυτό είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει όλοι να τα προσέχουμε πολύ προσεκτικά.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET