ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

CU ONSTAGE Week: Alternative Edition live & 1GB δωρεάν!

Μετά τους Indie Rock ρυθμούς, τους ηλεκτρονικούς ήχους και τις Hip Hop ρίμες, ήρθε η ώρα για το CU ONSTAGE Alternative Edition. Το πέμπτο CU ONSTAGE για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 21.00, live στο Ρομάντσο με δωρεάν είσοδο. Opening act οι Blueballs, headliners οι Fundracar, after party οι Kissing Strangers, […]

Default avatar

Guest Author

22 Φεβρουαρίου, 2017

Μετά τους Indie Rock ρυθμούς, τους ηλεκτρονικούς ήχους και τις Hip Hop ρίμες, ήρθε η ώρα για το CU ONSTAGE Alternative Edition. Το πέμπτο CU ONSTAGE για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 21.00, live στο Ρομάντσο με δωρεάν είσοδο. Opening act οι Blueballs, headliners οι Fundracar, after party οι Kissing Strangers, ενώ το νικητήριο line-up που ανέδειξε το κοινό θα συνοδεύσει ως special guest o Εισβολέας.

Το CU ONSTAGE επιστρέφει με εκπλήξεις λοιπόν και ένα live εναλλακτικό που το κοινό θα θυμάται για καιρό. Ένα show μοναδικό, που θα ξεσηκώσει το κοινό με ρυθμούς «από funk μέχρι reggae» όπως υπόσχονται οι Blueballs, νικητές του διαγωνισμού, ενώ οι Fundracar θα ακολουθήσουν για να απογειώσουν το κοινό με τη psych reggae μουσική, την Punk αισθητική και την ενέργεια της μπάντας.

Αυτή την φορά ωστόσο, τo CU ONSTAGE διαρκεί παραπάνω από ένα βράδυ. Ολόκληρη η εβδομάδα είναι CU ONSTAGE Week, αφού το CU χαρίζει στους συνδρομητές του 1 GB για 7 μέρες, ώστε να προετοιμαστούν αλλά και να μοιραστούν όλες τις on stage εμπειρίες τους στο έπακρο. Έτσι, από σήμερα έως και τις 19 Φεβρουαρίου οι CU συνδρομητές μπορούν στέλνοντας ONSTAGE στο 1398 ή  καλώντας  δωρεάν στο 1252 να αποκτήσουν 1 GB δωρεάν για 7 μέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης.

CU ONSTAGE Alternative Edition

18 Φεβρουαρίου, 21:00

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3, Αθήνα

https://www.facebook.com/events/370741553264471/?ti=icl

CU συνδρομητές: ONSTAGE στο 54646 (χρέωση: 0,2€/κωδ)  και το CU Around κερνάει 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό!

Είσοδος δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες για το CU ONSTAGE Week Promo στο http://www.vodafonecu.gr/

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET