BINGE WATCHING

Σε περίπτωση που ψάχνεις λόγο να αυτοπυρποληθείς, βγήκε το trailer του «The Bachelor 3»!

Αφού δεν κάλεσαν την Πάνια, τον Σεφερλή, τον Τσουκαλά, τον Αρναούτογλου και τον Γεωργούτζο, πάλι καλά να λέμε!

Χάρης Κυριακόπουλος

10 Οκτωβρίου, 2018

Μισώ τη ζωή μου!

Να θες να μιλήσεις για πράγματα όμορφα, δημιουργικά, έξυπνα και ενδιαφέροντα… και μετά να βλέπεις ΑΥΤΟ. Λες κι αυτή η χώρα δεν σε έχει ήδη κάνει να χάσεις κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα!

Το ελληνικό σινεμά δε θα έλεγες ότι απασχολεί και πολύ κόσμο. Όχι επειδή δεν υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι που να δουλεύουν σ’ αυτό, αλλά επειδή… απλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις ταινίες που γίνονται σ’ αυτον τον τόπο!

Κατανοητό μέχρι ενός σημείου, καθώς οι περιορισμοί στο budget προκαλούν μεγάλο γκελ και σε θεματικές που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στον κινηματογράφο. Λογικό λοιπόν το κοινό να έχει χάσει τη δίψα του να δει ντόπιες ταινίες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Πώς σου φαίνεται λοιπόν εσένα, του λογικού και ορθώς σκεπτόμενου ανθρώπου, αν η μοναδική ταινία που προωθείται πανελλαδικά είναι μια τσαπατσούλικη, ανεγκέφαλη, προσβλητική και καθόλου αστεία σάχλα;

Το πρώτο «Bachelor» ήταν άνετα μια από τις χειρότερες ταινίες του ’16 και εξαρχής καταποντίστηκε στις κριτικές, που αδυνατούσαν να περιγράψουν επαρκώς την αθλιότητα του. Και πραγματικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσεις από κάπου μ’ αυτήν την καραμπόλα κακογουστιάς…

Είναι αξιοθαύμαστο ότι είχαν τόσο θράσος, για να φτιάξουν (και μετά να προωθήσουν) κάτι τόσο κακό, γελώντας στη μάπα του κοσμάκη. Του ίδιου κοσμάκη που δεν έχει λεφτά να δίνει κάθε βδομάδα στο σινεμά, οπότε τις ελάχιστες φορές που πάει, προτιμά ό,τι διαφημίζεται περισσότερο.

Και αυτοί, με εντελώς αναίσχυντη περηφάνια, τον έκλεψαν!

Χωρίς βέβαια να υπολογίσουν στιγμή το ότι ευτελίζουν μια για πάντα την αξιοπιστία ολόκληρης της εθνικής μας κινηματογραφίας. Ή έστω να έχουν τη γαμημένη αιδώ να καταλάβουν ότι έκαναν κάτι απωθητικό, χωρίς κανένα στάνταρ αισθητικής ή γενικής αξιοπρέπειας.

Με καθολική προώθηση πανελληνίως (και δη στην επαρχία) η ταινία έκοψε πάνω από 100.000 εισιτήρια, προωθώντας υπέροχα μηνύματα στους θεατές, όπως ότι είναι απολύτως εντάξει να κερατώνεις το κορίτσι σου, ότι οι γκέι υπάρχουν μόνο για να γελάς με το «αστείο πουστριλίκι» τους, ότι οι μαύροι είναι «μάου μάου αράπηδες» και πολλά άλλα μαργαριτάρια!

Γιατί όχι λοιπόν, να μην κάνουμε κι ένα ακόμα πιο προσβλητικό Νο2;!

Έτσι λοιπόν, το Bachelor 2 γυρίστηκε τσακ-μπαμ (λες και το επεξεργάστηκαν πολύ), βγήκε με περισσότερο θράσος, ξεφτίλισε ακόμα περισσότερο τις γυναίκες (δείχνοντας τις είτε σαν κινούμενες τρύπες είτε σαν κακομοίρες που θέλουν μόνο παντρειά) και έκοψε ακόμα περισσότερα εισιτήρια (236.000), για να αποδείξει ότι σ’ αυτήν τη χώρα, η μαλακία πάει σύννεφο!

Το ραντεβού για το Νο3, ήταν αναμενόμενο και το «ευχήθηκα» από πέρυσι. Έτσι, η γνωστή «παρέα» θα παρελάσει ξανά στα κατακαημένα σινεμά μας, αυτή τη φορά με θέμα το γάμο του Βουρλιώτη με μια μαύρη κοπέλα!

Τέλεια!

Για να δούμε ακόμα περισσότερες ρατσιστικές κρυάδες, σεξισμό, ομοφοβία, ατάλαντους ηθοποιούς και τεμπέλικο μηδενικό σενάριο! 

Κι αν δε σου έφταναν όλα αυτά, μαζί με τον Τόνι Σφήνο που επιστρέφει, μπουκάρουν κι ο Κοντοπίδης με τον Ζαχαράτο, γιατί… έτσι!

Και για να βάλουν λίγο ακόμα αλάτι στην πληγή, σε τρολάρουν κατευθείαν μες στη μάπα σου, βάζοντας τον Βισκαδουράκη να πει αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι στο τέλος του trailer! Αφού δεν κάλεσαν την Πάνια, τον Σεφερλή, τον Τσουκαλά, τον Αρναούτογλου και τον Γεωργούτζο, πάλι καλά να λέμε!

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET