Μουσική

Αύριο η συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας στο ΟΑΚΑ και η τρέλα δεν έχει προηγούμενο!

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στο ΟΑΚΑ, αύριο 10 Μαΐου. Ο λατίνος ποπ σταρ θα φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης με ιδιωτική πτήση από την Πράγα.  Ο κόσμος ήδη ανυπομονεί να απολαύσει τον Ενρίκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος που θα […]

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στο ΟΑΚΑ, αύριο 10 Μαΐου. Ο λατίνος ποπ σταρ θα φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης με ιδιωτική πτήση από την Πράγα. 

Ο κόσμος ήδη ανυπομονεί να απολαύσει τον Ενρίκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος που θα επισκεφτεί την χώρα μας. Τόσο που οι ‘απαιτήσεις’ με το φαγητό έχουν να κάνουν με όλα εκείνα που μιλάει όλος ο κόσμος.

Συγκεκριμένα, ζήτησε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα να δοκιμάσει σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, μουσακά και όσες περισσότερες γεύσεις γίνεται από την ελληνική κουζίνα. «Ο Ενρίκε αγαπάει την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα, και είναι ο πιο απλός και καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός διεθνής σταρ που έχει έρθει στη χώρα μας», υποστηρίζει πηγή από την παραγωγό εταιρεία.

Όσον αφορά επίσης για τη διαμονή και το ξενοδοχείο που θα τον φιλοξενήσει, ο Ενρίκε κι εκεί δεν έχει ζητήσει τίποτα περισσότερο από ένα άνετο δωμάτιο. Όπως δήλωσε η ίδια πηγή: «δεν έχει ζητήσει τίποτα το εξωφρενικό να του παρέχουν στη διάρκεια της παραμονής του, πέραν ενός άνετου δωματίου σε ξενοδοχείο και το φαγητό του, που ζήτησε να περιλαμβάνει διάφορα ελληνικά πιάτα».

Ο αγαπημένος Λατίνος πολλών πραγματοποιεί συναυλίες στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τίτλο ‘Euphoria’, με την Αθήνα να είναι η αυριανή του στάση.

 

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET