ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

7 ασκήσεις γυμναστικής που θα σου χαρίσουν τα τέλεια οπίσθια των ονείρων σου!

Ας το παραδεχτούμε, όλες θέλουμε να έχουμε τον τέλειο στρογγυλό κώλο. Κι υπάρχουν πραγματικά πολλές ασκήσεις που υπόσχονται τους γλουτούς της Jeniffer Lopez ή τον τεράστιο στητό ποπό της Kim Kardashian. Ωστόσο κορίτσια μη γελιόμαστε, κάτι τέτοιο θέλει μεγάλη προσπάθεια κι επίπονη γυμναστική σε καθημερινή βάση. Σου = παρουσιάζουμε λοιπόν τις 7 πιο εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για […]

Default avatar

Guest Author

20 Φεβρουαρίου, 2017

Ας το παραδεχτούμε, όλες θέλουμε να έχουμε τον τέλειο στρογγυλό κώλο. Κι υπάρχουν πραγματικά πολλές ασκήσεις που υπόσχονται τους γλουτούς της Jeniffer Lopez ή τον τεράστιο στητό ποπό της Kim Kardashian. Ωστόσο κορίτσια μη γελιόμαστε, κάτι τέτοιο θέλει μεγάλη προσπάθεια κι επίπονη γυμναστική σε καθημερινή βάση.

Σου = παρουσιάζουμε λοιπόν τις 7 πιο εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για να πετύχεις τα ιδανικά οπίσθια:

#1

Λύγισε τα γόνατα σου με κατεύθυνση προς τα έξω με τέτοιο τρόπο που να παραμένουν κάθετα προς τους αστραγάλους σου και κούνησε τα οπίσθια σου προς τα κάτω σε θέση squat. Καθώς πιέζεις, οι γλουτοί σου κινούνται πάνω κάτω περίπου 2 με 3 ίντσες, καθιστώντας την κίνηση να μοιάζει με παλμό. Όσες περισσότερες φορές το κάνεις, τόσο περισσότερο δυναμώνει ο… ποπός.

#2

Ξεκίνα κάνοντας ένα βαθύ κάθισμα και συνέχισε δίνοντας μία πλαϊνή κλωτσιά προς τα πάνω, καθώς σηκώνεσαι. Μπορεί να είναι μία αρκετά δύσκολη άσκηση, αλλά έχει κάνει θαύματα τόσο στους γλουτούς όσο και στα πόδια σου. Δοκίμασε να κάνεις ένα σετ των 15-20 επαναλήψεων, αυξάνοντας τον αριθμό με τον χρόνο.

#3

Τέντωσε το ένα πόδι σου μπροστά με σκοπό να δημιουργηθεί γωνία 90 μοιρών. Στη συνέχεια, κάνε καθίσματα αρκετές φορές πάνω-κάτω.

#4

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά, τα δάχτυλα των ποδιών να δείχνουν προς τα έξω με τα χέρια σου κρατημένα στο ύψος του στήθους. Τα γόνατα πρέπει να βρίσκονται πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών και να παίρνουν θέση για squat. Τώρα, χωρίς να στέκεσαι όρθια, κάνε ένα μεγάλο βήμα προς τα αριστερά κι έπειτα προς τα δεξιά και ξανά πίσω από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αυτό μετριέται ως μία επανάληψη. Επανέλαβε όσες περισσότερες φορές γίνεται.

#5

Στάσου με τα πόδια σου ενωμένα, τα δάχτυλα των ποδιών να δείχνουν προς τα εμπρός και τα γόνατα σου να λυγίζουν πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών, παίρνοντας θέση για squat. Κράτησε τα οπίσθια σου χαμηλά στο έδαφος και πήδα και στα δυο σου πόδια, ενώ τα σπρώχνεις προς τα έξω. Πήδα ξανά στη θέση που βρισκόσουν με τα πόδια σου κλειστά αυτή τη φορά. Αυτό είναι μία επανάληψη.

#6

Στάσου στα τέσσερα, κράτησε τα χέρια σου ελαφρώς πιο μπροστά από το ύψος των ώμων, με την πλάτη και το κεφάλι σου να βρίσκονται σε ευθεία. Καθώς στέκεσαι με τα γόνατα λυγισμένα, σήκωσε το αριστερό σου πόδι στο πλάι όσο πιο ψηλά μπορείς κι επανέφερε στην αρχική του θέση. Κάνε διάφορες επαναλήψεις κι από τις δύο πλευρές.

#7

Χρησιμοποίησε μία καρέκλα, έναν καναπέ ή ένα τραπέζι που είναι στερεό. Τοποθέτησε τις παλάμες των χεριών σου στην επίπεδη επιφάνεια του αντικειμένου που θα χρησιμοποιήσεις. Πάρε θέση σώματος σαν σανίδα και κρατώντας το ένα πόδι σταθερό στο έδαφος, σήκωσε ψηλά προς τα πίσω το άλλο κι επανέφερε στην αρχική θέση. Αυτό είναι μία επανάληψη. Κάνε το ίδιο και για τα δύο πόδια μερικές φορές ακόμα.

 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Clinéa: Η πιο αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για το απόλυτο #GlassSkin effect!

ΣΤΥΛ

Fashion items που κακώς φοβάσαι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Glow Expert 4D: Η νέα σειρά του bioten με καινοτομία που παρέχει 4 δράσεις σε 1 επιλογή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET