Σταμάτα ό,τι κάνεις | Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών γίνεται τηλεοπτική σειρά!


Το Amazon Studios ανακοίνωσε, και στην ουσία επιβεβαίωσε όλες τις φήμες που είχαν ξεκινήσει να διαρρέουν αρχές του μήνα, ότι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα γίνει τηλεοπτική σειρά. Όλοι οι φανατικοί θαυμαστές έχουν ήδη πάθει φρενίτιδα, μαζί κι εμείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η σειρά θα έχει ιστορίες από τη πρώτη ταινία της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με πολλά στοιχεία από το The Hobbit του J.R.R. Tolkien. Θα κυκλοφορήσει το 2020 και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία.

Και αυτό γιατί το 2020 το GoT θα αποτελεί παρελθόν, επομένως δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο storyline που να θυμίζει τη σειρά που έκανε πάταγο, απ’τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Είναι γεγονός ότι το Amazon Studios θέλει γίνει ένα από τα κυρίαρχα δίκτυα και να ξεπεράσει την HBO.

Η παραγωγή λοιπόν θα είναι σε συνεργασία με τις Tolkien Estate and Trust, HarperCollins και New Line Cinema. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης και την επιλογή ενός spinoff, που όπως εικάζουν οι θαυμαστές θα μπορούσε να περιέχει ιστορίες από το «The Silmarillion» του J.R.R. Tolkien.

«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει κεντρίσει τη φαντασία γενιών φαν μέσα από τη λογοτεχνία αλλά και την μεγάλη οθόνη» δήλωσε η Sharon Tal Yguado, των Amazon Studios.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά λογικά θα δούμε τους ήρωες που έχουμε αγαπήσει από την ταινία. Χωρίς Legolas, Frodo, Aragorn και λοιποί, δεν υφίσταται Άρχοντας.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET