ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

To ARTHRO TONIC προσφέρει φυσική λύση στους πόνους και το τρίξιμο των αρθρώσεων!

Το ARTHRO TONIC μέσω της γρήγορης απορρόφησης που προσφέρουν τα εκχυλίσματα ενισχύει τον οργανισμό, ώστε να μπορεί αυτός να λειτουργεί καλύτερα.

Neopolis Team

13 Ιανουαρίου, 2020

O πόνος στις αρθρώσεις είναι ένα σύμπτωμα, που απασχολεί τουλάχιστον 1 στους 5 ανθρώπους. Είναι ένα φαινόμενο, που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, ειδικά όταν γερνούν. Μπορεί να είναι μια ήπια, βραχυπρόθεσμη ενόχληση ή μια χρόνια κατάσταση που επηρεάζει τη ζωή και την ευημερία του ατόμου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι από τους οποίους ξεκινάει ένας πόνος στις αρθρώσεις, όπως ένας τραυματισμός ή ασθένειες όπως οστεοαρθρίτιδα, αρθρίτιδα και διαστρέμματα. Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, αλλά είναι πιο κοινός στο γόνατο, τον ώμο και το ισχίο.

Η ιατρική προσφέρει διάφορα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, που μπορούν να χαρίσουν ανακούφιση, ενώ οι σοβαρές περιπτώσεις απαιτούν ισχυρότερα φάρμακα.

Υπάρχουν όμως και τρία συστατικά που μπορούν να προσφέρουν μια πιο φυσική λύση σε πρώτο στάδιο.

Η Boswellia, η Γλυκοζαμίνη και το MSM προάγουν την καλή λειτουργία του οργανισμού και συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων και των αρθρώσεων.

H Boswellia είναι η ρητίνη που προέρχεται από το δέντρο Boswellia serrata. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Αγιουβερδική ιατρική για την αντιμετώπιση των φλεγμονών των αρθρώσεων.

Η «δουλειά» της Γλουκοζαμίνης είναι να ενισχύει τον χόνδρο, ενώ ταυτόχρονα τον λιπαίνει, ώστε να παραμένει δυνατός με το πέρασμα του χρόνου και να προστατεύει τα οστά από τις τριβές.

Το MSM είναι µία οργανική µορφή του θείου και ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ο κύριος μηχανισμός δράσης του MSM είναι η παροχή του θείου, που είναι ένα από τα κύρια συστατικά του συνδετικού ιστού.

Η BIO TONICS έχει φροντίσει να βάλει τις πιο αγνές πρώτες ύλες σε εξαιρετική αναλογία από αυτά τα τρία συστατικά και να φτιάξει την φόρμουλα ARTHRO TONIC.

Το ARTHRO TONIC μέσω της γρήγορης απορρόφησης που προσφέρουν τα εκχυλίσματα θα ενισχύσει τον οργανισμό, ώστε να μπορεί αυτός να λειτουργεί καλύτερα.

Το προϊόν θα το βρείτε αποκλειστικά στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ στην τιμή των 6,90 ευρώ και διαρκεί 30 ημέρες. Η Bio Tonics κάνει πράξη την υπόσχεση της για Ποιότητα & Τιμή.

Παράγεται από την Amhes.

Ενημερωθείτε εδώ για το «προϊόντα για όλους» και την οικογένεια www.bio-tonics.com.

Tips: Στην περίπτωση που ο φαρμακοποιός σας δεν τα έχει ήδη στο ράφι του, ζητήστε του να σας τα προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του. Ακόμη και με αυτό τον τρόπο, σε λίγες ώρες θα τα έχετε στα χέρια σας.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Clinéa: Η πιο αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για το απόλυτο #GlassSkin effect!

ΣΤΥΛ

Fashion items που κακώς φοβάσαι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Glow Expert 4D: Η νέα σειρά του bioten με καινοτομία που παρέχει 4 δράσεις σε 1 επιλογή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET