ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Αριάνα Γκράντε αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα των κηδειών και των 22 θυμάτων!

Η νεαρή τραγουδίστρια, Aριάνα Γκράντε, μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε τη Δευτέρα, 23 Μαΐου, στην συναυλία της στο Mάντσεστερ και τον θάνατο 22 ατόμων, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία άκρως συγκινητική κι ανθρώπινη κίνηση. Σύμφωνα, με το fan club της και την σελίδα που διατηρεί στο Twitter, ανακοινώθηκε πως η pop τραγουδίστρια, παγκοσμίου φήμης, θα αναλάβει […]

Default avatar

Guest Author

25 Μαΐου, 2017

Η νεαρή τραγουδίστρια, Aριάνα Γκράντε, μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε τη Δευτέρα, 23 Μαΐου, στην συναυλία της στο Mάντσεστερ και τον θάνατο 22 ατόμων, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία άκρως συγκινητική κι ανθρώπινη κίνηση.

Σύμφωνα, με το fan club της και την σελίδα που διατηρεί στο Twitter, ανακοινώθηκε πως η pop τραγουδίστρια, παγκοσμίου φήμης, θα αναλάβει τις κηδείες των 22 θυμάτων, καλύπτοντας όλα τα αναγκαία έξοδα.

Η Αριάνα δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα αυτήν την φήμη. Ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει ούτε σε διάψευσή της. Ταυτόχρονα, είναι ακόμη αβέβαιο αν θα συνεχίσει την περιοδεία της, καθώς δεν έχει προβεί σε καμία σχετική δήλωση μέχρι σήμερα.

Τέλος, επισημαίνεται πως έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ με ιδιωτικό αεροπλάνο και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μεγάλης θλίψης.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET