ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλακίστηκε μετά από 10 μήνες ο «καθηγητής φακελάκης» του ΤΕΙ Σερρών!

Την λες και εβδομάδα των αποφυλακίσεων αυτή που διανύουμε. Ποιος άλλος έχει σειρά; Εννοείται βέβαια πως η αποφυλάκιση του Κορκονέα δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με εκείνη των φακελάκηδων, στο πρώην ΤΕΙ Σερρών, αλλά κάπου η δικαιοσύνη έχει πάει περίπατο. Γνώμη μας. Που λέτε, δέκα μήνες μετά τη σύλληψή τους, οι καθηγητές που κατηγορούνταν ότι […]

Neopolis Team

2 Αυγούστου, 2019

Την λες και εβδομάδα των αποφυλακίσεων αυτή που διανύουμε. Ποιος άλλος έχει σειρά;

Εννοείται βέβαια πως η αποφυλάκιση του Κορκονέα δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με εκείνη των φακελάκηδων, στο πρώην ΤΕΙ Σερρών, αλλά κάπου η δικαιοσύνη έχει πάει περίπατο. Γνώμη μας.

Που λέτε, δέκα μήνες μετά τη σύλληψή τους, οι καθηγητές που κατηγορούνταν ότι έπαιρναν φακελάκια από τους φοιτητές προκειμένου να τους περνάνε στα μαθήματα, αποφυλακίστηκαν.

Μάλιστα, αποφυλακίστηκε ακόμα κι εκείνος που είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, αφού φέρεται να έκοβε φοιτήτριες του και στη συνέχεια τους ζητούσε διάφορα ανταλλάγματα. Μάλιστα, ο εν λόγω καθηγητής ήταν γνωστός για τις μεθόδους του αυτές, αφού είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό και το 2004. Τι να πει κανείς…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την προσφυγή του και ο καθηγητής βγήκε από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018.

Εκτός φυλακής είναι σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μερικές μέρες και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου των Σερρών, μέσω του οποίου, κατά το κατηγορητήριο, γίνονταν οι πληρωμές. Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, ο καθηγητής κατηγορείται ότι παρέπεμπε σπουδαστές του στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του για να περάσουν τα μαθήματά του.

Οι φοιτητές, με λίγα λόγια, καλούνταν να καταβάλλουν χρηματικά ποσά, που ανάλογα με την περίπτωση, ξεκινούσαν από 250 ευρώ και τα οποία υποτίθεται ότι αφορούσαν σε δίδακτρα για την παρακολούθηση μαθημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET