ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνέλαβαν καθηγητή ΤΕΙ γιατί «πέρναγε» φοιτητές με αντάλλαγμα χρήματα ή σεξ!

Όταν διαβάζεις ελπιδοφόρες ειδήσεις που αφορούν σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις για τα Πανεπιστήμια της χώρας μας, είναι αδύνατο να πιστέψεις πώς γίνεται οι ίδιοι οι καθηγητές να υποβαθμίζουν τόσο την Παιδεία και να εκβιάζουν φοιτητές και φοιτήτριες για ένα μάθημα. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον «μάγκα» καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, έκοβε τους φοιτητές […]

Neopolis Team

2 Οκτωβρίου, 2018

Όταν διαβάζεις ελπιδοφόρες ειδήσεις που αφορούν σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις για τα Πανεπιστήμια της χώρας μας, είναι αδύνατο να πιστέψεις πώς γίνεται οι ίδιοι οι καθηγητές να υποβαθμίζουν τόσο την Παιδεία και να εκβιάζουν φοιτητές και φοιτήτριες για ένα μάθημα.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον «μάγκα» καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, έκοβε τους φοιτητές στην εξεταστική και στη συνέχεια τους ζητούσε ως αντάλλαγμα χρηματικό ποσό για να ….κάνει τα στραβά μάτια και να τους περάσει.

Η πολυετούς κομπίνα που είχε στήσει παρέα με δύο ακόμα ιδιώτες καθηγητές φροντιστηρίων, ξεσκεπάστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, υστερία από καταγγελίες φοιτητών.

Μάλιστα, ανάμεσα στις καταγγελίες για εκβιασμό, υπάρχουν κι εκείνες που έκαναν φοιτήτριες και που μεταξύ άλλων αναφέρουν πως ζητούσε επίσης για αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του. Αυτό αποδεικνύεται και από το ακουστικό υλικό μαγνητοφωνημένων συνομιλιών, το οποίο έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Ως αντάλλαγμα για επιτυχία στην εξεταστική, ήταν και η πρακτική εργασία σε επαγγελματικό γραφείο, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στις επιχειρήσεις των δύο συνεργατών του.

Στην οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, τα εξής:

-Το χρηματικό ποσό των (178.045) ευρώ, (15) βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού

-15 κινητά τηλέφωνα

-ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται αύριο στην αρμόδια Εισαγγελία.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET