ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Απόφοιτη οικονομικών ρίχνει άκυρο στη J.P. Morgan για να γίνει influencer, εκεί είναι τα λεφτά!

Κι εμείς καθόμαστε και στέλνουμε βιογραφικά...

Neopolis Team

31 Οκτωβρίου, 2019

Καιρό τώρα υποψιαζόμαστε ότι το influencing είναι το επάγγελμα του μέλλοντος, το οποίο μαζί με το youtubing θα έπρεπε να αποτελεί ξεχωριστό μάθημα στα σχολεία, και πλέον επιβεβαιωνόμαστε όλο και πιο συχνά.

Ακόμη και επενδυτικοί οίκοι τρώνε άκυρο μπροστά στην καριέρα, τα λεφτά και τη φήμη που μπορεί να φέρει το influencing κι αν δε μας πιστεύετε, ορίστε η περίπτωση της Xenia Tchoumi.

Η τύπισσα παρά το γεγονός ότι στο βιογραφικό της αναφέρει τη γνώση 6 γλωσσών (ιταλικά, ρώσικα, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά), είναι απόφοιτος οικονομικών και έχει δεχτεί πρόταση για δουλειά στην J.P. Morgan, επέλεξε να ακολουθήσει το μονοπάτι των social media.

Δεν το λες και ακραία απόφαση βέβαια, από τη στιγμή που έχει ήδη πάνω από 1 εκατ. ακόλουθους (1.6 εκατ. συγκεκριμένα) κι έτσι όπως τη βλέπουμε, τη θέλει πολύ ο φακός. 

https://www.instagram.com/p/B3MUbh6FtlY/

https://www.instagram.com/p/B03QMjYHSf8/

Η Xenia είναι μισή Ελβετή μισή Ιταλίδα, έχει κάνει τρεις ομιλίες σε TEDx δίνοντας τα φώτα της σε νέους που θέλουν να το τολμήσουν, ενώ πρόσφατα περπάτησε και στις πασαρέλες του Παρισιού στην εβδομάδα μόδας. Η κοπέλα με λίγα λόγια κάνει την καλή ζωή αντί να κάθεται σ’ ένα γραφείο τράπεζας να ανεβάζει παλμούς κι εμείς παραξενευόμαστε;

Μιλώντας λοιπόν στο LADbible γι’ αυτήν την επιλογή της, είπε πως:

Οποιοσδήποτε έχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα με ακόλουθους θεωρείται influencer, ωστόσο οι μικροδιαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους είναι άπειρες. Μπορεί να είναι επιφανειακοί φυσικά, ή μπορεί να είναι σκληρά εργαζόμενοι και έξυπνοι επιχειρηματίες.

Ωστόσο, η ελευθερία που της χαρίζει αυτή η δουλειά καθώς είναι η ίδια το αφεντικό του εαυτού της, η επικοινωνία που έχει με τον κόσμο και το γεγονός ότι η φωνή της για το οποιοδήποτε θέμα μπορεί να ακουστεί ανά πάσα στιγμή, της δίνει μεγάλη δύναμη. Ενώ για τη δύναμη που βρήκε να μην ακολουθήσει την πεπατημένη και να πει όχι σε μια μεγάλη ευκαιρία, μας μιλάει στο παρακάτω βιντεάκι:

https://www.instagram.com/p/B3M5KBTnMg8/

…και μας παροτρύνει να κάνουμε το ίδιο, αλλά από την ελάχιστη αυτογνωσία που έχουμε, μπορούμε να πούμε ότι η δική μας ανάλογη κίνηση δε θα είχε τα ίδια αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET