ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 απαραίτητα αντικείμενα που κάθε 20χρονη πρέπει να έχει καθημερινά στην τσάντα της!

Είμαστε γυναίκες. Ποιο είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε όλες ανεξαιρέτως καθημερινά; Με ένα στόμα, μια φωνή: «Την τσάντα φυσικά!». Δεν υπάρχει πιο ιερό αντικείμενο για μία 20χρονη κοπέλα. Μέσα σ’ αυτήν τοποθετούμε όλη την πραμάτεια μας, τους μυστικούς θησαυρούς μας, που κάθε άνδρας φοβάται να αντικρίσει. Δεν έχουμε μόνο τα απαραίτητα εκεί μέσα, […]

Είμαστε γυναίκες. Ποιο είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε όλες ανεξαιρέτως καθημερινά; Με ένα στόμα, μια φωνή: «Την τσάντα φυσικά!».

Δεν υπάρχει πιο ιερό αντικείμενο για μία 20χρονη κοπέλα. Μέσα σ’ αυτήν τοποθετούμε όλη την πραμάτεια μας, τους μυστικούς θησαυρούς μας, που κάθε άνδρας φοβάται να αντικρίσει. Δεν έχουμε μόνο τα απαραίτητα εκεί μέσα, αλλά έχουμε πράγματα που δυνητικά μπορεί να χρειαστεί ο καθένας σε μία κρίσιμη στιγμή. Τόσο μπροστά είμαστε…

Αυτά είναι τα αντικείμενα που κάθε 20χρονη πρέπει να έχει μέσα στην τσάντα της για ώρα ανάγκης:

#1 Ένα μπουκαλάκι με νερό

Το Νο.1 αδιαμφισβήτητα. Σε περίπτωση που διψάσεις κι έχεις ανάγκη από ενυδάτωση, ή να καθαρίσεις τα χέρια σου από κάτι βρώμικο που έπιασες, το νεράκι είναι πάντα απαραίτητο.

#2 Γυαλιά ηλίου

Η προστασία των ματιών μας είναι το παν. Στην Ελλάδα ξέρουμε πολύ καλά ότι οι περισσότερες μέρες του χρόνου είναι καυτές και ηλιόλουστες και τα γυαλιά ηλίου είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατευτείς από την ακτινοβολία. Είναι λοιπόν ένα αντικείμενο που πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως στην τσάντα σου.

#3 Ακουστικά

Το να ακούει κανείς μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει ευχάριστα η ώρα. Άσε που είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποφύγεις την επαφή με τους γύρω σου, παριστάνοντας ότι ακούς μουσική και δεν είσαι διαθέσιμη προς ομιλία.

#4 Ομπρέλα

Βρέξει δε βρέξει, μία ομπρέλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Οφείλεις πάντα να βλέπεις μπροστά και να είσαι πανέτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε… βροχερή κατάσταση.

#5 Σερβιέτες/ταμπόν

Δεν έχει σημασία αν έχεις ή όχι περίοδο. Είσαι γυναίκα κι οφείλεις να έχεις πάνω σου σερβιέτες και ταμπόν σε περίπτωση που χρειαστεί την ανάγκη σου μία φίλη ή γνωστή. Μπορείς να σώσεις πολύ κόσμο!

#6 Τσίχλες

Αυτό κι αν είναι must! Πόσες φορές έχουμε την ανάγκη να απασχοληθούμε με κάτι και πόσες φορές η τσιχλίτσα μέντας ήταν η λύση μας στο να διώξουμε την πείνα; Σχεδόν πάντα!

#7 Λιποζάν/κραγιόν

Προσωπικά ένα λιποζανάκι δε λείπει ποτέ από τη τσάντα μου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ενυδατώσεις τα ξηρά και σκασμένα χείλη, αλλά και να τα αρωματίσεις κάνοντάς τα πιο θελκτικά για το αντίθετο φύλο. Αν μάλιστα εργάζεσαι, πρέπει οπωσδήποτε να έχουν ένα κραγιόν στην τσάντα τους για να ανανεώνουν το μακιγιάζ τους.

#8 Χαρτομάντιλα

Θες να σκουπίσεις τα δάκρυα σου επειδή έκλαιγες; Θες να φυσήξεις τη μύτη σου; Θες να καθαριστείς επειδή λερώθηκες; Θες να καθαρίσεις τα χέρια σου, αφού έχεις χρησιμοποιήσει τα Μέσα; Όπως κι αν έχει, ένα πακέτο χαρτομάντιλα πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάτι.

#9 Τετράδιο

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να σημειώσεις κάτι. Αντί να ζητάς χαρτί από εδώ κι από εκεί, έχε μαζί σου ένα μικρό σημειωματάριο για να κάνεις τη δουλειά σου.

#10 Φορτιστή

Μπορεί μια μέρα να βιάζεσαι τόσο πολύ, που να ξεχάσεις άθελά σου να φορτίσεις το κινητό σου ή το λάπτοπ. Αν έχεις έναν εφεδρικό φορτιστή στο σακίδιό σου όμως, δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET