Είναι viral

Άνθρωποι φορούν τα καλά τους για να πετάξουν τα σκουπίδια, δεν απέχουμε και πολύ!

Το νέο trend στα χρόνια του κορωνοϊού.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης που ζούμε, ανακαλύψαμε όλοι πως κρύβουμε λίγο πολύ ένα ψώνιο μέσα μας και κάμποση κοκατερία, χαρακτηριστικά που μένουν πολύ ανικανοποίητα αυτόν τον καιρό για ευνόητους λόγους. Οπότε, η ανάγκη να δούμε κάτι άλλο πέρα από τον λέτσο εαυτό μας στον καθρέφτη και ταυτόχρονα να το δείξουμε και στον έξω κόσμο, οδήγησε σε διάφορες λύσεις, όπως η παρακάτω.

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο έχουν βρει τον τρόπο να βγαίνουν έξω φορώντας τα καλά τους, παραμένοντας πάντα πιστοί στα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Με αφορμή λοιπόν τα σκουπίδια, σκάβουν βαθιά μέσα στην ντουλάπα τους, ντύνονται με ό,τι πιο fancy έχουν, βάφονται, φτιάχνουν μαλλί και βγαίνουν τη βόλτα τους μέχρι το κάδο της γειτονιάς. Εντωμεταξύ, τι ειρωνεία ε; Η υποχρέωση που τόσο βαριόμασταν να κάνουμε μέχρι χθες και την οποία εν τέλει βγάζαμε με την πιτζάμα και την παντόφλα, έμελλε να γίνει η σωτηρία μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Κάρμα ιζ ε μπιτς, ιντίντ…

Για την ακρίβεια, έχουν δημιουργηθεί διάφορες σχετικές σελίδες στο facebook, όπως αυτή αλλά κι αυτή, στις οποίες, ναι, κόσμος κάνει join (και μάλιστα πολύς) και ποστάρει φωτογραφίες από την «έξοδό» του. Η τάση αυτή πιάνει χώρες που έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό και οι φωτός στις παραπάνω σελίδες προέρχονται από ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία και Χονγκ Κονγκ.

Η Danielle όμως είναι αυτή που αξίζει τα εύσημα σαν πρωτεργάτης της ιδέας, η οποία προκαλώντας μια φίλη της να βάλει τα καλά της για να πετάξει τα σκουπίδια και στη συνέχεια κάνοντάς το η ίδια, αποφάσισε να φτιάξει την ομάδα Bin isolation outing στο facebook, όπου ο καθένας θα πόσταρε φωτογραφίες από μια αντίστοιχη έξοδό του. Και όπως είπαμε πιο πάνω, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, έχοντας πλέον πάνω από 440.000 μέλη.

Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, τα credits οφείλει να τα μοιραστεί με τη δική μας Ιωάννα Τούνη, η οποία έκανε ό,τι κάνουν τα 440.000+ μέλη της ομάδας before it was cool, αρχές του 2019 συγκεκριμένα.

https://www.instagram.com/p/BsERb_lldc3/?fbclid=IwAR1rJFXEtbzfG7j-I0TCcIrwsccJ07gR8cigFuCOV6M71ofGcwZxaMTPE1I

Ιδού όμως μερικά candids που μας χάρισαν οι σελίδες αυτές:

Στην Αυστραλία βέβαια το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και δε φόρεσαν απλώς τα καλά τους, αλλά ό,τι είχαν άχτι:

Σίγουρο δεν το ‘χουμε, αλλά λέμε το επόμενο κατέβασμα σκουπιδιών να το κάνουμε κάπως έτσι κι εμείς. Εξάλλου, κάπως πρέπει να γραφτούν και τα λοβ στόριζ εν μέσω καραντίνας με τα γειτονάκια. Επίσης, ίσως είναι αυτή η ευκαιρία να βγάλουν τα λεφτά τους τα ρούχα που πήραν όσοι ετοιμάζονταν για αποφοιτήσεις και πανηγύρια, αλλά τελικά ορκίστηκαν με τις πιτζάμες μέσω τηλεδιάσκεψης

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET