fbpx

Τύπος φλέρταρε γειτόνισσα με drone λόγω καραντίνας, γιατί το γύπινγκ δεν πεθαίνει ποτέ!


Αυτό θα πει… έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού. 

Μην κοιτάτε μερικούς από εμάς που μας έχει κάτσει καλά η φάση και δε χρειάζεται να κάνουμε interact με άλλα άτομα καθημερινά, πράγμα που μας κούραζε πολύ. Υπάρχουν και οι πιο εξωστρεφείς τύποι που βιώνουν δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές, έτσι αναγκασμένοι καθώς είναι να έχουν ως μοναδική παρέα τον εαυτό τους. Δεν τα παρατούν όμως, και βλέπουμε να γράφονται πολλές ρομαντικές ιστορίες στα χρόνια της καραντίνας, κάτι αντίστοιχο με εκείνες στα χρόνια του πολέμου.

Οι δύσκολες εποχές το ‘χουν αυτό με τον ρομαντισμό, βλέπετε. 

Ένα πρώτο love story που διάβασαμε πρόσφατα πάντως, είναι αυτό του Jeremy Cohen και της Tori Cignarella (το επίθετό της ήταν προφητικό για το ρομάνς που θα ζήσει). 

Ο Jeremy, όντας φωτογράφος, ασχολούνταν με ένα project αυτήν την περίοδο, για το οποίο φωτογράφιζε κόσμο στις ταράτσες της Νέας Υόρκης, που λόγω των συνθηκών είχαν πολύ περισσότερη κίνηση από άλλες φορές. Εν ώρα δουλειάς λοιπόν, έπεσε πάνω σε μια κοπέλα η οποία δε βγήκε απλώς να λιαστεί και να απορροφήσει λίγη βιταμίνη D, αλλά να διασκεδάσει χορεύοντας.

Fun Fact: Το «We ‘re all in this together» από το High Musical ήταν η μουσική της επιλογή. 

Αυτό λοιπόν ιντρίγκαρε τον γυπαετό μας, που αποφάσισε να κάνει την κίνηση. Μέσα στα επόμενα λεπτά, κόλλησε ένα χαρτάκι με το νούμερό του σε ένα drone και το κατηύθυνε προς το μέρος της. Η ιστορία θα μπορούσε να έχει άδοξο τέλος, αλλά ευτυχώς τα πράγματα πήγαν κατ’ ευχήν για τον 28χρονο φίλο μας, λαμβάνοντας στη συνέχεια μήνυμα από την άγνωστη χορεύτρια της ταράτσας.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κατενθουσιάστηκε με την εξέλιξη της ιστορίας, γι’ αυτό και τη δημοσίευσε σε Twitter, Tik Tok και Instagram, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να το πιστέψει πως όντως δούλεψε (αυτή η τακτική). Και κάπως έτσι, έγινε viral, συγκεντρώνοντας γύρω στα 6 εκατ. views μέσα σε μικρό διάστημα.

Η 23χρονη Tori από την άλλη, δήλωσε:

Είχα φρικάρει. Όχι με την κακή έννοια φυσικά! Απλώς δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε. Κατακλύστηκα από διάφορα συναισθήματα.

Και ήταν να μη γίνει η αρχή για τους δυο τους, αφού από τότε συνομιλούν συνεχώς μέσω μηνυμάτων και FaceTime, ένω έχουν «βγει» και ραντεβουδάκι. Προφανώς ούτε αυτό έγινε υπό κανονικές συνθήκες.

Μετά το παράδοξο δείπνο που μοιράστηκαν, αποφάσισαν να βρεθούν κι από κοντά, τηρώντας πάντα τους κανόνες του social distancing. Και αυτά ήταν τα αποτελέσματα:

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Όσο για το αν θα παραμείνουν μαζί και αφότου μπει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση και καταφέρουν να βρεθούν σαν κανονικό ζευγάρι, ο Jeremy είπε πως είτε το πράγμα δουλέψει μεταξύ τους είτε όχι, είναι σίγουρος ότι θα διατηρήσουν έστω και φιλικές σχέσεις, καθώς τη θεωρεί πολύ κουλ σαν άτομο, ενώ δεν ξεχνιέται εύκολα η εμπειρία αυτή που μοιράστηκαν.

Υ.Γ. Να ζεις στη διπλανή πολυκατοικία με τον άλλον και να αναγκάζεστε να έχετε σχέση εξ αποστάσεως. Δεν το συναντάς κάθε μέρα. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET