ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Οι Anonymous ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους | Δείτε τι έκαναν στους τζιχαντιστές!

Μετά την ανακοίνωση των Anonymous για έναρξη πολέμου ενάντια στο ISIS, οι τζιχαντιστές τους χαρακτήρισαν «ηλίθιους» δείχνοντας την αμφισβήτισή τους. Έτσι, οι τζιχαντιστές δεν άργησαν να κάνουν πράξη τις απειλές τους και προχώρησαν σε αντίποινα! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές, στο Twitter. «Ρίξαμε πάνω από […]

Default avatar

Guest Author

17 Νοεμβρίου, 2015

Μετά την ανακοίνωση των Anonymous για έναρξη πολέμου ενάντια στο ISIS, οι τζιχαντιστές τους χαρακτήρισαν «ηλίθιους» δείχνοντας την αμφισβήτισή τους. Έτσι, οι τζιχαντιστές δεν άργησαν να κάνουν πράξη τις απειλές τους και προχώρησαν σε αντίποινα!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές, στο Twitter. «Ρίξαμε πάνω από 5.500 λογαριασμούς του ISIS», ανακοίνωσαν οι Αnonymous συγκεντρώνοντας όμως και αντιδράσεις από χρήστες, που υποστηρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα ανάμεσα σε αυτούς του λογαριασμούς να υπάρχουν κάποιοι που τους γνωρίζει η αστυνομία και τους παρακολουθεί. Όσοι έδειξαν να αντιδρούν θεωρούν ότι η αστυνομία μπορεί να χάσει σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις και τις δράσεις του ISIS.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των Anonymous:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστης αράζει με την αιώρα του σε λεωφορείο, παίρνουμε ιδέες για το 608!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET