ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Οι Anonymous ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους | Δείτε τι έκαναν στους τζιχαντιστές!

Μετά την ανακοίνωση των Anonymous για έναρξη πολέμου ενάντια στο ISIS, οι τζιχαντιστές τους χαρακτήρισαν «ηλίθιους» δείχνοντας την αμφισβήτισή τους. Έτσι, οι τζιχαντιστές δεν άργησαν να κάνουν πράξη τις απειλές τους και προχώρησαν σε αντίποινα! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές, στο Twitter. «Ρίξαμε πάνω από […]

Default avatar

Guest Author

17 Νοεμβρίου, 2015

Μετά την ανακοίνωση των Anonymous για έναρξη πολέμου ενάντια στο ISIS, οι τζιχαντιστές τους χαρακτήρισαν «ηλίθιους» δείχνοντας την αμφισβήτισή τους. Έτσι, οι τζιχαντιστές δεν άργησαν να κάνουν πράξη τις απειλές τους και προχώρησαν σε αντίποινα!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές, στο Twitter. «Ρίξαμε πάνω από 5.500 λογαριασμούς του ISIS», ανακοίνωσαν οι Αnonymous συγκεντρώνοντας όμως και αντιδράσεις από χρήστες, που υποστηρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα ανάμεσα σε αυτούς του λογαριασμούς να υπάρχουν κάποιοι που τους γνωρίζει η αστυνομία και τους παρακολουθεί. Όσοι έδειξαν να αντιδρούν θεωρούν ότι η αστυνομία μπορεί να χάσει σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις και τις δράσεις του ISIS.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των Anonymous:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET