ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο!

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω απ’το θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του στη Κάλυμνο.  Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, η δεύτερη ιατροδικαστή εξέταση φαίνεται να μην έχει κοινά σημεία με την πρώτη κάτι που ίσως επιβεβαιώνει τις υποψίες της οικογένειας που από την αρχή έκανε λόγο για δολοφονία και […]

Neopolis Team

13 Δεκεμβρίου, 2017

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω απ’το θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του στη Κάλυμνο.  Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, η δεύτερη ιατροδικαστή εξέταση φαίνεται να μην έχει κοινά σημεία με την πρώτη κάτι που ίσως επιβεβαιώνει τις υποψίες της οικογένειας που από την αρχή έκανε λόγο για δολοφονία και όχι δυστύχημα.

Η πρώτη νεκροψία στη σορό του φοιτητή που πραγματοποιήθηκε από ιατροδικαστή στη Ρόδο, έδειξε ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά, στοιχεία που δικαιολογούσαν τη πτώση του και τον επερχόμενο θάνατο του. Μάλιστα εκτιμήθηκε ότι ο άτυχος νεαρός εμείνε μία ημέρα αβοήθητος στο σημείο όπου έπεσε, σημείο βέβαια που οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν διεξάγει εξονυχιστικό έλεγχο.

Ωστόσο λοιπόν προκύπτουν νέα δεδομένα από τη δεύτερη νεκροψία που είχε ζητήσει η οικογένεια. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο αίτημα είχε απορριφθεί για τη δεύτερη νεκροψία, η οποία πραγματοποιήθηκε από τέσσερις ιατροδικαστές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.Την καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, την επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και τον επίκουρο καθηγητή-ανθρωπολόγο Κωνσταντίνο Μωραΐτη.

Σε αυτή δεν υπάρχουν κοινά σημεία με τη πρώτη. Συγκεκριμένα, δεν δείχνει ούτε ρήξη σπλήνας, ούτε σπασμένα πλευρά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με τα νέα ευρήματα οι ελάχιστες κακώσεις στο σώμα του φοιτητή δεν προέρχονται από πτώση.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET