ΟΜΟΡΦΙΑ

Φρόντισε την επιδερμίδα σου με την ανανεωμένη σειρά Noxzema και τη νέα σειρά Noxzema Men!

Για σίγουρη προστασία που σε αγκαλιάζει! 

Neopolis Team

14 Απριλίου, 2022

Το Noxzema, ένα brand-ορόσημο σε ό,τι αφορά στην προσωπική περιποίηση, ανανεώνει την εικόνα του, ενώ παράλληλα εγκαινιάζει τη νέα σειρά ανδρικής περιποίησης Noxzema Men και μας παροτρύνει να φροντίσουμε την πολύτιμη επιδερμίδα μας με μια νέα επικοινωνία. Οι ανανεωμένες σειρές προσωπικής περιποίησης Noxzema και Noxzema Men προστατεύουν και φροντίζουν την επιδερμίδα, με δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες. 

Το Noxzema, ως ο απόλυτος skin expert στην κατηγορία του, μας προτρέπει να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας και να αγαπήσουμε κάθε μικρό σημείο του σώματός μας, μέσα από μια καμπάνια ωδή στην φροντίδα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μας αποτελεί ένα κομμάτι του σώματός μας, του εαυτού μας, άρα της σπουδαίας ζωής μας, και αξίζει μια σίγουρη προστασία που θα την αγκαλιάσει και θα σεβαστεί πόσο πολύτιμη είναι. Η περιποίηση της επιδερμίδας μας δεν είναι απλά μία λειτουργική διαδικασία, αλλά μία σημαντική έκφραση αυτοφροντίδας σε μία απαιτητική καθημερινότητα. 

Η σειρά Noxzema Men, που αποτελείται από αποσμητικά, αφρόλουτρα και αφρούς ξυρίσματος, και προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με εξειδικευμένη φροντίδα για την αντρική επιδερμίδα μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης. Η σειρά αποσμητικών Noxzema Men προσφέρει 48 ώρες προστασία, απαλή φροντίδα, με συστατικά φιλικά προς την επιδερμίδα, ενώ τα αφρόλουτρα αποτελούνται από 95% βιοδιασπώμενα συστατικά. Η ανδρική σειρά περιποίησης Noxzema Men ολοκληρώνεται με τη σειρά αφρών ξυρίσματος, οι οποίες προστατεύουν και περιποιούνται την ανδρική επιδερμίδα για ένα εύκολο, χωρίς ερεθισμούς, ξύρισμα.

Noxzema. Σίγουρη προστασία που σε αγκαλιάζει.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET