ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘Among Us’ ήταν το παιχνίδι με τα περισσότερα downloads για το 2020, δε μας κάνει εντύπωση!

Του δώσαμε και κατάλαβε στην καραντίνα!

Δαμιανός Σανταλίδης

13 Ιανουαρίου, 2021

Among Us και ξερό ψωμί!

Το κόλλημα της καραντίνας παίρνει επιτέλους τη δικαίωση που του άξιζε. Γιατί ωραίο το scroll στα social media, ωραίο το ατελείωτο Netflix και το λιώσιμο του Light και του Snik στο Spotify, αλλά σαν την παιχνιδάρα αυτή δεν έχει!

Το Among Us που λέτε, παρότι βγήκε το 2018, προκάλεσε τον πανικούλη του δύο χρόνια αργότερα, το 2020. Ο έγκλεισμος μάς έκανε να βρίσκουμε διαρκώς νέες ασχολίες για να σκοτώνουμε το χρόνο μας και επειδή τα κωρονοchallenges γρήγορα τα βαρεθήκαμε, ανακαλύψαμε τρόπους για να ερχόμαστε όσο πιο κοντά γίνεται με τις παρέες μας.

Το μενού λοιπόν είχε online games με χιλιάδες διαφορετικούς τίτλους, αλλά αυτός της InnerSloth κατάφερε να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Πολύ γρήγορα, από τα μέσα κιόλας του 2020, εκτινάχθηκε στα charts των iOS και Android, κάνοντας νούμερα που ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί δε θα μπορούσαν να φανταστούν.

Πιο συγκεκριμένα, το multiplayer παιχνίδι στρατηγικής κατάφερε, σύμφωνα με έρευνα του apptopia,να πιάσει τον τρελό αριθμό των 264 εκ. downloads παγκοσμίως αφήνοντας πίσω τίτλους «φωτιά», όπως το Subway Surfers, το PUBG και το Free Fire. Τι πετσόκομμα ήταν αυτό;!

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο περισσότεροι από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι έπαιξαν το Among Us στις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο, δηλαδή και σε Steam και Nintendo Switch, ενώ αναμένεται σύντομα και η έκδοση των Xbox One και Xbox Series X/S.

Όσο κι αν έχουμε βαρεθεί την καραντίνα και θέλουμε να τελειώσει το συντομότερο, άλλο τόσο παρηγορητική είναι η ύπαρξη αυτού του free, online παιχνιδιού, και θέλουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο για να λιώνουμε με αυτό. Ειλικρινά!

Εσύ αλήθεια, πόσες ώρες «κάηκες» παίζοντας με την παρέα σου;;;

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET