Μουσική

Top καλλιτέχνης του ελληνικού Spotify για το 2020 αναδείχθηκε ο Snik κι ας μην τον πίστεψες ποτέ!

Τώρα είναι... στην κοοοορυφήήήή!

Δαμιανός Σανταλίδης

3 Δεκεμβρίου, 2020

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Spotify μας ξεμπρόστιασε ανέδειξε τους top καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams για το 2020 και για τα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι άλλος από το… Top Boy – το είχε προβλέψει και μόνος του ότι θα «χτυπήσει» κορυφή.

O ίδιος ο Snik βέβαια πήγαινε με τα χίλια για να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο, μιας και τα τραγούδια από το φετινό άλμπουμ του έκαναν τον χαμούλη τους και όπου γυρνούσες το αυτί σου άκουγες κι ένα Miiiillionaire!

Επίσης, μας είχε προετοιμάσει και το TOP 50 της χώρα μας ότι από εδώ και πέρα η φάση θα είναι πάνω απ’ όλα trap. Τα περισσότερα tracks ήταν αυτού του είδους, πράγμα που μας έβαλε λίγο σε σκέψεις. Wtf δηλαδή, 15χρονα έχουν κατακλύσει το χώρο του Spotify;;;

Σε κάθε περίπτωση, το Millionaire αναδείχθηκε κομματάρα της χρονιάς με 4 εκατομμύρια play και ο Snik μπορεί να νιώθει ακόμα πιο περήφανος που ξεκίνησε από το μηδέν και τώρα έφτασε στην κορυφή. Έχει ανοίξει πολλά μέτωπα άλλωστε και έχει πού να το τρίψει. Stay tuned στα stories του, λοιπόν, για ατελείωτο flex. 

Γιατί όχι μόνο έχει να λέει ότι βγήκε Top Artist του 2020, αλλά ο δίσκος του Top Boy, με άλλα πετυχημένα κομμάτια όπως Etsi, Bosses, Karma και Hoodstars, έφτασε 42M streams.

Με απλά μαθηματικά, ο Snik κατάφερε να έχει 1.4M ακροατές να ακούν τα τραγούδια του το 2020, ενώ τα συνολικά streams και οι ώρες ακρόασης ξεπέρασαν τα 51,5M και 2,3M αντίστοιχα.

Κι επειδή όπως σας προειδοποίησα, έχει να πέσει πολλή… απάντηση από το #1 καλλιτέχνη σε όσους το πίστεψαν και όσους όχι, η αρχή έγινε με το παρακάτω βιντεάκι όπου εξηγεί τους λόγους αποχής του από τα σόσιαλ και δίνει κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς που τον έφεραν στην κορυφή.

Νιώσατε καθόλου καλύτερα μετά την υπόσχεσή του ότι θα επιστρέψει με μεγάλα πράγματα για το 2021; Πάντως τι να κάνει κι αυτός μωρέ χωρίς live, χωρίς μαγαζιά ανοικτά, χωρίς χωρίς χωρίς; Το σίγουρο είναι ότι… τώρα είναι millionaire και ποιος ξέρει πού θα φτάσει και του χρόνου. Ειδικά με τέτοιους φανατικούς ακροατές!

Από την άλλη βέβαια, να έρθουμε και λίγο στη 2η θέση της λίστας των Top Artists, γιατί έχουμε τον άλλον μεγάλο αοιδό του twenty-twenty, τον Mad Clip με τα Kotera! Ξεκάθαρα περιμέναμε πολλά από αυτό το κομμάτι, γιατί έπαιζε κυριολεκτικά παντού.

Την τριάδα κλείνει ο Light, ενώ ψηλά βρίσκονται ακόμα οι iLLEOo, Toquel και FY. Πάντως, η απουσία του Sin Boy φωνάζει από μακριά…

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET