ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που οι άντρες θεωρούν ακαταμάχητα σε μία γυναίκα!

Το να μην ξέρεις τι ζητάει ένας άντρας είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν είσαι γυναίκα. Σκέψεις όπως: «Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω ή όχι;», «Είμαι άραγε ποθητή;» και πολλές, πολλές άλλες είναι αναπόφευκτες. Ποτέ δεν μπορεί καμιά να είναι απόλυτα σίγουρη για το τι θέλει ένας άντρας, καθώς ο καθένας τους είναι διαφορετικός και τον […]

Το να μην ξέρεις τι ζητάει ένας άντρας είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν είσαι γυναίκα. Σκέψεις όπως: «Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω ή όχι;», «Είμαι άραγε ποθητή;» και πολλές, πολλές άλλες είναι αναπόφευκτες. Ποτέ δεν μπορεί καμιά να είναι απόλυτα σίγουρη για το τι θέλει ένας άντρας, καθώς ο καθένας τους είναι διαφορετικός και τον ελκύουν διαφορετικά πράγματα σε μία κοπέλα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά στα οποία κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί, όπως είναι τα παρακάτω:

#1 Η φυσική ομορφιά

Αντί να παστώνεσαι και να βάζεις πάνω σου τόνους makeup για να γίνεις «όμορφη» κι όταν το αφαιρέσεις να είσαι άλλος άνθρωπος, δώσε βάση στη φυσική ομορφιά σου. Οι άντρες ξέρουν να διακρίνουν το ψεύτικο από το φυσικό και πίστεψέ με σταδιακά όλο και θα προτιμούν περισσότερο το δεύτερο.

#2 Η αίσθηση του χιούμορ

Είναι μεγάλο όπλο τόσο για μία γυναίκα όσο και για έναν άντρα να ξέρει πως να κάνει χαρούμενο και χαμογελαστό τον/τη σύντροφό του/της. Το ανεπιτήδευτο χιούμορ μπορεί να σου προσφέρει πολλούς πόντους σε ένα πιθανό φλερτ με έναν άντρα.

#3 Η εξυπνάδα κι η ευστροφία

Οι γυναίκες που διαβάζουν και γενικότερα αναζητούν τρόπους να ενημερώνονται, μορφώνονται και καλυτερεύουν τόσο τις γνώσεις όσο και το επίπεδό τους, είναι απίστευτα ελκυστικές προς τους άντρες. Γενικότερα, οι άντρες πλέον αναζητούν ολόκληρο το «πακέτο», ναι μεν να είσαι όμορφη και πρόσχαρη αλλά να μπορείς να μιλήσεις και να υποστηρίξεις εξίσου μία συζήτηση.

#4 Η αναγνώριση των ατελειών σου

Κανείς δεν είναι τέλειος προφανώς. Μερικές κοπέλες έχουν την ανάγκη να κρύβουν τα ψεγάδια τους από τους άντρες γιατί φοβούνται την απόρριψη. Ωστόσο, όλα φανερώνονται με τον καιρό και μία γυναίκα που δεν τη νοιάζει να είναι τέλεια κι είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι το 10 το καλό για έναν άντρα.

#5 Η φιλοδοξία και το κυνήγι των στόχων σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο θελκτικό για έναν άντρα από μία γυναίκα γεμάτη όνειρα και στόχους που δε θα διστάσει να δοκιμάσει κάθε τι για να εκπληρώσει τις προσδοκίες της. Μία γυναίκα που προσπαθεί σκληρά για να τα βγάλει πέρα με τη ζωή, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη σε έναν άντρα.

#6 Η τόλμη και τα κότσια

Οι γυναίκες που θεωρούν ότι οι άντρες πρέπει να τους τα παρέχουν όλα, είναι σκάρτες. Εκείνες όμως οι οποίες ξεκαθαρίζουν την στάση τους εξαρχής κι αποπνέουν δυναμικότητα ενώ αρχικά μπορεί να τρομάζουν το «θύμα» τους, στη συνέχεια οι άντρες το εκτιμούν αυτό.

#7 Η ανεξαρτησία

Γυναίκες που δε χρειάζεται να γραπωθούν από κάποιον για να επιβιώσουν και τα βγάζουν πέρα μόνες τους, μένοντας στο δικό τους σπίτι, με τα δικά τους έξοδα κι έχοντας δική τους δουλειά, εγείρουν το θαυμασμό.

#8 Η αινιγματική προσωπικότητα

Γενικά δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πρέπει να τα δίνεις όλα στο πιάτο σε έναν άντρα εξαρχής. Ξενερώνει, βαριέται εύκολα και χάνει το ενδιαφέρον του σταδιακά. Αν όμως, αποπνέεις μυστήριο και συγκρατημένη μυστικοπάθεια, μη φανερώνοντας κάθε πτυχή του εαυτού σου από την πρώτη κιόλας στιγμή, εκείνος θα κολλήσει και θα σε κυνηγάει επ’ άπειρον.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET