ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι άγραφοι κανόνες για τις γυναικείες τουαλέτες, που κάθε κοπέλα πρέπει να ακολουθεί!

Ο γυναικείος κώδικας όπως κι η γυναικεία φύση είναι πράγματα ιερά, όπως ακριβώς και το φαγητό του Αγγελόπουλου. Όταν οι γυναίκες αποφασίσουν να διοργανώσουν μία νυχτερινή έξοδο χωρίς άντρες στο πλάι τους, τα πράγματα είναι σοβαρά! Δεν υπάρχει πιο ισχυρός δεσμός από αυτόν που συνάπτει μία κοπέλα με τις φίλες της. Δεν υπάρχει δε, μεγαλύτερη […]

Ο γυναικείος κώδικας όπως κι η γυναικεία φύση είναι πράγματα ιερά, όπως ακριβώς και το φαγητό του Αγγελόπουλου. Όταν οι γυναίκες αποφασίσουν να διοργανώσουν μία νυχτερινή έξοδο χωρίς άντρες στο πλάι τους, τα πράγματα είναι σοβαρά! Δεν υπάρχει πιο ισχυρός δεσμός από αυτόν που συνάπτει μία κοπέλα με τις φίλες της. Δεν υπάρχει δε, μεγαλύτερη συναδελφικότητα από αυτή που επιδεικνύουν όλες οι γυναίκες μεταξύ τους κάθε φορά που συναντώνται στις τουαλέτες των μαγαζιών. Εκεί γίνονται όλες φίλες κι οι τουαλέτες μετατρέπονται σε γραφείο ψυχολόγου, όπου όλα μπορούν να ειπωθούν κι όλα επιτρέπονται.

Αυτοί είναι οι 10 άγραφοι κανόνες που ακολουθείς κι εσύ όταν βρίσκεσαι στις γυναικείες τουαλέτες:

#1 Την ουρά της τουαλέτας δεν την προσπερνά καμιά.

Είπαμε, γυναικεία αλληλεγγύη, αλλά μέχρι ενός σημείου! Αν δεν οδεύεις προς θάνατο, λιποθυμία ή εμετό, μην και τολμήσεις να προσπεράσεις καμιά μας στην ουρά για την τουαλέτα, γιατί το λιγότερο να φύγεις από εκεί χωρίς… μαλλιά!

#2 Μπορούμε να συζητάμε μεταξύ μας όση ώρα γουστάρουμε.

Στις γυναικείες τουαλέτες γίνονται με διαφορά οι καλύτερες και πιο γεμάτες με νόημα συζητήσεις, όπως για παράδειγμα αυτές εδώ που όλες έχουμε κάνει μια φορά σε βραδινό έξοδο. Μπορούμε λοιπόν να συζητάμε εκεί μέσα αενάως. Ποιον ενοχλούμε στην τελική;

#3 Πάντα μία κοπέλα θα κρατά τα μαλλιά εκείνης που ξερνάει.

Την ξέρεις, δεν την ξέρεις, ως γυναίκα, είναι καθήκον σου να τη βοηθήσεις σε αυτήν την άτυχη στιγμή της και να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να νιώσει καλύτερα. Ακόμη κι αν αυτό, είναι να της κρατάς τα μαλλιά όσο αυτή κάνει εμετό.

#4 Σερβιέτες και ταμπόν προσφέρονται απλόχερα σε όποια τα έχει ανάγκη.

Ακόμη κι αν η σερβιέτα ή το ταμπόν είναι το τελευταίο που σου βρίσκεται και το κρατάς σαν φυλαχτό, πρέπει πάντα να το δώσεις με χαρά σε μία κοπέλα που «χαροπαλεύει». Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Εδώ, η γυναικεία αλληλεγγύη παίρνει μπρος.

#5 Οι μεθυσμένες selfies πάντα είναι ευπρόσδεκτες.

Εκείνη την στιγμή, τα πάντα επιτρέπονται. Ο φωτισμός της τουαλέτας, εν τω μεταξύ, είναι σχεδόν πάντα ιδανικός για να βγάλεις φωτογραφίες. Γιατί να μη βγάλεις τη selfie σου λοιπόν; Ποιος σε εμποδίζει;

#6 Τα προϊόντα μακιγιάζ δανείζονται άνευ όρων.

Μάσκαρα θες κορίτσι μου; Ευχαρίστως. Θες μήπως και κραγιόν για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου; Με μεγάλη μου χαρά! Κανονικά τα καλλυντικά δεν πρέπει να τα μοιραζόμαστε με κανένα, για λόγους υγιεινής, ωστόσο εκείνη την στιγμή… τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.

#7 Πάντα κάνει η μία στην άλλη κοπλιμέντα, ακόμη κι αν δεν τα εννοεί.

Εκείνη την στιγμή το τελευταίο που θέλει να ακούσει μία κοπέλα, είναι πως έχει τα χάλια της. Αν σε ρωτήσει λοιπόν, καμία: «Πώς είμαι; Είναι καλό το μακιγιάζ ή το φόρεμα;» Εσύ πες ναι, ακόμη κι αν δεν το εννοείς. «Θεά είσαι, αγάπη μου, θεά!»

#8 Δεν χτυπάμε ποτέ με επιμονή την πόρτα. Προσφέρουμε στην καθεμιά όσο χρόνο θέλει.

Έλεος. Θα βγει έξω, όποτε γουστάρει. Γιατί τέτοια βιασύνη; Θα σου άρεσε κι εσένα να σου κάνουν το ίδιο; Πήγαινε στις αντρικές τουαλέτες στην τελική, αν δεν μπορείς να κρατηθείς.

#9 Με φειδώ η κολώνια ή το σπρέι μαλλιών, κορίτσια!

Εντάξει, να καλλωπιστούμε, αλλά μη μείνουμε και στον τόπο κιόλας!

#10 Θες δε θες, είσαι υποχρεωμένη να ακούσεις τον πόνο της.

Έχει πιει, έχει προσφάτως χωρίσει ή αντιμετωπίζει προβλήματα στα ερωτικά της τέλος πάντων και τα δάκρυα ρέουν σαν ποτάμι μέσα στις τουαλέτες. Και μόνο από οίκτο, δεν μένει παρά να την στηρίξεις και να της πεις ότι όλα θα πάνε καλά και θα είσαι πλάι της. Νόμος.

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων για το 2022, ξέρουμε τι googlαρες φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET