ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 αδέρφια της Disney που δίδαξαν σε κάθε 20χρονο την πραγματική αξία της αδερφικής αγάπης!

Είναι γεγονός ότι με τα αδέρφια μας έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Από τη μία τα αγαπάμε όσο δεν πάει, αλλά από την άλλη μπορεί να θέλουμε να τα σκοτώσουμε για το παραμικρό. Αλλά όσο να πεις αυτά έχει η ζωή. Αυτή την αδελφική αγάπη την έχει αναδείξει κι η Disney σε πάρα πολλές […]

Default avatar

Guest Author

24 Απριλίου, 2017

Είναι γεγονός ότι με τα αδέρφια μας έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Από τη μία τα αγαπάμε όσο δεν πάει, αλλά από την άλλη μπορεί να θέλουμε να τα σκοτώσουμε για το παραμικρό. Αλλά όσο να πεις αυτά έχει η ζωή. Αυτή την αδελφική αγάπη την έχει αναδείξει κι η Disney σε πάρα πολλές ταινίες της, οι οποίες ακόμα και τώρα που είμαστε ολόκληρα γαϊδούρια, μας συγκινούν όσο δεν πάει.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα αδέρφια της Disney που μας έδειξαν ότι η αδελφική αγάπη είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό:

1. Frozen

Τι να πει κανείς για την Anna και την Elsa; Η αγάπη που έδειξε η μία για την άλλη, ήταν ένα από τα στοιχεία που έκαναν αυτήν την ταινία τόσο μεγάλη επιτυχία.


2. Lilo και Stitch

Η Νani έκανε εξαιρετική δουλειά στο να προσέχει τη μικρή της αδελφή, τη Lilo. Βέβαια, λειτουργούσε πιο πολύ σαν γονιός από ότι σαν αδερφή, κάτι που ίσως μερικές φορές στεναχωρούσε τη μικρή. Όμως πάντα κατάφερνε να δείξει την αγάπη της προς αυτή και σ’ αυτήν την ταινία γίνεται κατανοητό πως όλες οι οικογένειες είναι διαφορετικές κι η καθεμία είναι ξεχωριστή με το δικό της μοναδικό τρόπο.


3. Οι Αριστόγατες

Η Marie, ο Βerlioz κι ο Toulouse ήταν πάρα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο καθένας είχε τη δική του προσωπικότητα, αλλά και τα δικά του χόμπι. Ωστόσο, αυτό που τους βοήθησε να επιβιώσουν στον έξω κόσμο, ήταν ότι έμειναν μαζί και στήριξαν ο ένας τον άλλον.


4. Χιούη, Λιούη και Ντιούη

Αυτά τα τρίδυμα έκαναν πολλές αταξίες, αλλά πάντοτε κατάφερναν να είναι μαζί και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και να καλύπτει ο ένας τον άλλον. Παρόλο που ήταν γνωστοί ταραχοποιοί, είχαν καλή καρδιά και νοιάζονταν όχι μόνο για τα αδέρφια τους, αλλά και για τους θείους τους.


5. Πίτερ Παν

Οι Wendy, Michael και John ανέπτυξαν μια στενή σχέση όσο ζούσαν μαζί στο νηπιαγωγείο κι άκουγαν τις ιστορίες της Wendy για τον Πίτερ. Παρόλο που η Wendy φοβόταν στην ιδέα ότι θα μεγαλώσει, τελικά το αποδέχτηκε και βοήθησε και τα αδέλφια της να το καταλάβουν αυτό. Οι περιπέτειες τους κατέληξαν να φέρουν όλη την οικογένεια πιο ενωμένη από ποτέ.


6. Ο Αδελφός Μου Ο Αρκούδος

Τεχνικά, οι Kenai και Koda δεν είναι πραγματικά αδελφοί, αλλά η σχέση τους εξελίχθηκε σε έναν πραγματικό αδελφικό δεσμό. Ήταν πολύτιμο να δούμε αυτούς τους δύο να συνδέονται και να μεγαλώνουν μαζί. Όπως όλα τα αδέρφια μπορεί να είχαν τσακωμούς, αλλά στο τέλος, ανέπτυξαν μια πραγματική σχέση που μόνο αληθινά αδέλφια μπορούν να μοιραστούν.

7. Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας

Έκαναν το χάος να φαίνεται διασκεδαστικό! Επιπλέον πρέπει να δώσουμε ένα τεράστιο respect στους γονείς τους, που πάντα κατάφερναν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο.


8.Toy Story

Ο Andy κι η Molly δεν ήταν στο επίκεντρο της ιστορίας, αλλά ήταν σίγουρα σε θέση να μεταφέρουν μια πραγματική αδελφική σχέση στους θεατές. Γενικά ήταν αξιολάτρευτο να βλέπεις αυτούς τους δυο να μεγαλώνουν σε όλες τις ταινίες της σειράς.


9. Ο Ρομπέν των Δασών

Η οικογένεια Μπάνι ήταν αξιολάτρευτη. Παρόλο που ήταν δύσκολο γι’ αυτούς να τα βγάλουν πέρα, ήταν πάντα χαρούμενοι και ποτέ δεν ξεχνούσε ο ένας τον άλλον. Μερικές φορές είχαν τις συγκρούσεις τους, αλλά πάντα είχαν την πλάτη του άλλου.


Σε ευχαριστούμε λοιπόν, Disney, που μας δίδαξες την πραγματική αξία που έχει ο αδελφικός δεσμός και μας έδειξες επίσης ότι κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και ξεχωριστή!

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET