BINGE WATCHING

YOU: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν – Όλοι οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε!

Πσυχούλα ο Joe μπροστά τους!

Hey you, μάντεψε ποιος ετοιμάζεται για νέες creepy καταστάσεις που πιθανόν να καταλήξουν σε θάνατο. Ο Joe Goldberg!

Προφανώς και η δίψα του για stalking είναι ακόμα εκεί, να τον ωθεί στο κυνήγι γυναικών που δυστυχώς γοητεύονται από την ομορφιά και το λέγειν του και πέφτουν στην παγίδα του. Τελευταίο θύμα του η Love, η οποία μπορείς να πεις πως ψιλοάξιζε ό,τι έπαθε. Δυσκολευόσουν δηλαδή να καταλήξεις στο ποιος είναι πιο ψυχάκιας από τους δυο τους

Αυτή λοιπόν μας αποχαιρέτησε στο τέλος της 3ης σεζόν και έκανε πιο εύκολο το ταξίδι του Joe ως το Παρίσι, για να βρει τη βιβλιοθηκάριο Marienne. Κι εδώ είναι που μπερδευόμαστε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOU (@younetflix)

Όπως βλέπετε, το παραπάνω post έκανε επίσημο το ξεκίνημα των γυρισμάτων της 4ης σεζόν, δημιουργώντας σε όλους μας προσμονή για τα νέα επεισόδια και – όπως λογικά υποθέσαμε από το τέλος της προηγούμενης σεζόν – για εικόνες από το πανέμορφο Παρίσι. Λίγες μέρες αργότερα όμως, ο ίδιος λογαριασμός στο Insta επέστρεψε με μια ανατροπή, αφού πόσταρε φωτογραφία από γυρίσματα στο Λονδίνο!

Αν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι στα σίγουρα, αυτό είναι ότι στον καινούριο κύκλο ο Joe αναζητά ευρωπαϊκό αίμα. Κρυφτείτε… 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOU (@younetflix)

Μαζί με το σκηνικό ωστόσο, αλλάζουν εντελώς και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας (όπως συνηθίζεται σε κάθε σεζόν), με μερικά από τα νέα ονόματα που θα κάνουν join in στο καστ να είναι η Charlotte Ritchie (η οποία θα είναι ο female-lead character αυτή τη φορά), η Tilly Keeper, η Amy Leigh Hickman και ο Ed Speleers.

Αναλυτικότερα όμως, τα πρόσωπα που θα μπουν για να πουν το δικό τους στόρι γύρω από τον Joe είναι τα εξής:

Tilly Keeper ως Lady Phoebe: Μια γλυκιά, ευγενική, αλλά και πλούσια, διάσημη και χαοτική κοπέλα της υψηλής κοινωνίας, που δείχνει τον πραγματικό της εαυτό μόνο μπροστά στους φίλους της. Η Lady Phoebe είναι cheerleader και έχει δεσμό με τον Αμερικανό επιχειρηματία Adam. 

Amy Leigh Hickman ως Nadia: Φοιτήτρια λογοτεχνίας που έχει πάθος με την αφήγηση και φιλοδοξεί να γίνει μια σοβαρή συγγραφέας. Η Nadia δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι εξωστρεφής, ωστόσο κουβαλάει τις δικές της ανασφάλειες καθώς δεν έγινε ποτέ δεκτή από τον κύκλο της. Έχει κάνει μεγάλα λάθη και τώρα απειλούν να της καταστρέψουν τη ζωή… 

Ed Speleers ως Rhys: Γεννήθηκε μες στη φτώχεια και έζησε τραυματικά παιδικά χρόνια, προτού πάει στην Οξφόρδη, γίνει συγγραφέας και αποκτήσει τους σωστούς φίλους. Δεν έχει πολύ χρόνο για πάρτι, ωστόσο του αρέσει να παραμένει σε επαφή με τον εκκεντρικό κύκλο του και να κάνει γνωριμίες.

Brad Alexander ως Edward: Ο Edward είναι φοιτητής και αρκετά δημοφιλής, συνηθισμένος να αποτελεί το πιο έξυπνο άτομο στο χώρο. Επίσης, έχει έντονο ανταγωνισμό με τη συμφοιτήτριά του Nadia.

Niccy Lin ως Sophie: Επιχειρηματίας που δίνει την εντύπωση πως η ζωή της είναι απλά post με μπικίνι στα social media, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για χορηγούμενες δημοσιεύσεις και όχι την αυθεντική της ζωή. Κάτω από τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της, η Sophie κρύβει μια υπερπροστατευτική πλευρά απέναντι στον αδερφό της, Simon. 

Aidan Cheng ως Simon: Δυσκολεύεται να δημιουργεί εντυπώσεις και απεχθάνεται την ψιλοκουβέντα και τους αγνώστους. Γιος ενός Κινέζου μεγιστάνα, ο Simon κατάφερε να πάει κόντρα στις απαιτήσεις των άλλων και να αποδείξει ότι είναι ένας πολύ ικανός καλλιτέχνης.

Stephen Hagan ως Malcolm: Καθηγητής λογοτεχνίας που απολαμβάνει όλα τα κοινωνικά πλεονεκτήματα της δουλειάς του, χωρίς να εργάζεται ιδιαίτερα σκληρά. Ο Malcolm είναι φαν των ναρκωτικών, ενώ η φιλική του πλευρά μπορεί εύκολα να αγγίξει το άλλο άκρο αν αισθανθεί ότι πιέζεται. Ο ίδιος έχει δεσμό με την επιτυχημένη Kate, ωστόσο αυτό δεν τον σταματά από το να βλέπει κι άλλες γυναίκες.  

Ben Wiggins ως Roald: Με καταγωγή από μια παλιά αριστοκρατική οικογένεια, το όνομα της οποίας φιγουράρει σε σημαντικά κτίρια της Ευρώπης, ο Roald είναι ελκυστικός, κομψός και με καλούς τρόπους, αλλά με πολλές άσχημες φήμες στην πλάτη του. 

Eve Austin ως Gemma: Μέρος μιας προνομιούχας παρέας που γνωρίστηκε στο Oxford, τα μοναδικά πράγματα που την ενδιαφέρουν είναι τα fashion shows, τα VIP events και να βγαίνει ραντεβού. Είναι fun at parties, αλλά η απομονωμένη ζωή της και το γεγονός ότι δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα, την κάνουν ιδιαίτερα αδιάφορη κι απαθή προς όλους εκείνους που έχουν λιγότερα. 

Ozioma Whenu ως Blessing: Η Blessing είναι μια Νιγηριανή πριγκίπισσα με πολλά πτυχία, που ασχολείται με τις επενδύσεις και έχει μεγάλο πάθος με τα κρυπτονομίσματα. Είναι καυστική, διασκεδαστική, της αρέσει να δημιουργεί κλίκες με τους συμφοιτητές της, ενώ η ροπή της στα ρίσκα τόσο στη ζωή όσο και στα επαγγελματικά τη βγάζουν συχνά ασπροπρόσωπη.  

Dario Coates ως Connie: Συμφοιτητής των Kate και Phoebe στο Oxford, ανήκει επίσης στην υψηλή κοινωνία, είναι αθλητικός τύπος, ιδιαίτερα αθυρόστομος, και του αρέσει να στοιχηματίζει, να πίνει και να… ρουφάει. Παρά τη ζωή που κάνει όμως, δε βρέθηκε ποτέ αντιμέτωπος με συνέπειες.  

Sean Pertwee ως Vic: Είναι ο προσωπικός οδηγός/ντίλερ/σεκιουριτάς του Adam, περήφανος και άψογα ντυμένος, που κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά του Adam και των φίλων του, λερώνοντας ακόμα και τα χέρια του για να το καταφέρει.

Alison Pargeter ως Dawn: Ούσα paparazzi, ξέρει να κρύβεται και να μένει απαρατήρητη από το πλήθος. Πράγμα που αποτελεί πρόβλημα σε όσους θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Adam James ως ElliotΟ Elliot είναι ο ήρεμος της παρέας, προσγειωμένος και «αλλεργικός» στο drama, ο οποίος έχει ζήσει δεκαετίες στην Καλιφόρνια, αλλά η δουλειά του απαιτεί ταξίδια στην Ευρώπη, εξού και η παρουσία του στο Λονδίνο. Το αφεντικό του έχει πολύ δύναμη και ο Elliot είναι πάντα εκεί να εκπληρώνει το καθήκον του!

Όπως φαίνεται λοιπόν, τα νέα πρόσωπα έρχονται να δώσουν και νέο αέρα στη σειρά (μόνο εγώ πήρα Gossip Girl vibes αλλά σε πιο κακό;) και, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμάς μας έπεισε να πατήσουμε play στην 4η σεζόν. Όχι ότι δε θα το κάναμε ούτως ή άλλως!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET