ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΟΠΑ κλείνει τα 100 χρόνια και αποκτά τη δική του στάση λεωφορείου!

Άντε βρε, ποιος τη χάρη σας!

Το ΟΠΑ φέτος κλείνει έναν ολόκληρο αιώνα από την ίδρυσή του κι εμείς πλέον του ευχόμαστε να τα χιλιάσει.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο συνεχίζουμε ακόμα να αποκαλούμε συχνά ΑΣΟΕΕ (η δύναμη της συνήθειας βλέπετε) αποτελεί το αρχαιότερο οικονομικό πανεπιστήμιο της χώρας μας, οπότε και δε θα μπορούσαν να μην εορταστούν αναλόγως τα γενέθλιά του. Τα στρογγυλά 100 άλλωστε, είναι μια ηλικία που όλοι θέλουμε να φτάσουμε και σκοπεύουμε να τα γιορτάσουμε ξεχωριστά εάν τα καταφέρουμε.

Στα πλαίσια του προγράμματος εορτασμού του Ιδρύματος λοιπόν, αναμένεται να πραγματοποιηθούν διάφορες πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ως σκοπό την ανάδειξη της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στην παιδεία αλλά και την οικονομία της χώρας.

Ανάμεσά τους είναι η προσθήκη ενός νέου γραμματόσημου, το οποίο κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς επίσης και η μετονομασία της στάσης συγκοινωνιών της οδού Πατησίων «ΟΤΕ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ» σε «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ».

Γενικότερα, όλο αλλαγές ονομασιών παίζουν τα τελευταία χρόνια γύρω από το πανεπιστήμιο και κάπου μπερδευόμαστε. Δώστε μας λίγο χρόνο να συνηθίσουμε κι αυτήν, γιατί κρίνοντας από τη μετάβαση από το ΑΣΟΕΕ στο ΟΠΑ χρειαστήκαμε αρκετό καιρό.

Υ. Γ. Χρόνια πολλά και πάλι, ΟΠΑ, καλή συνέχεια στην εκπαίδευση φοιτητών και κακή τύχη στις αιώνιες κοντρίτσες με το ΠΑΠΕΙ (σαν φοιτήτρια του τελευταίου, ήταν χρέος μου να το πω). 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εγκρίθηκε η πρώτη Ιατρική Σχολή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET