ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Monopoly κυκλοφορεί Breaking Bad έκδοση, ε ρε κάτι «μαγειρέματα» που θα γίνουν!

Λίγο κρασί, λίγο μεθ και τη Monopoly μας!

Να και κάτι που θα θέλαμε να είχε λανσαριστεί προ καραντίνας, να έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μείνουμε σπίτι.

Γιατί ντάξει, ωραία η Monopoly με τα Φιλαράκια ή η Lion King έκδοσή της, αλλά η λίστα με τις αγαπημένες ταινίες και σειρές που θα θέλαμε να μεταφερθούν στο πασίγνωστο επιτραπέζιο παιχνίδι, δε σταματάει εκεί.

Τι θα έλεγες λοιπόν για μια… Methopoly;! Ναι καλά διάβασες, ο Walter White, ο Jesse Pinkman και γενικότερα το thug σενάριο της σειράς που λατρέψαμε, έρχεται να μας κάψει και σε μια πιο… παχνιδιάρικη έκδοση, 100% βασισμένη στο αριστούργημα του Vince Gilligan. Γιατί το El Camino δε μας χόρτασε και τόσο τελικά!

Η «Breaking Bad» Monopoly είναι άκρως εντυπωσιακή και υπόσχεται αυτό ακριβώς που περιμένεις, τρελές δόσεις μεθ και εγκλήματος για σένα και την παρέα σου πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο τα game nights σας.

Τα πιόνια ανάμεσα στα οποία μπορείς να επιλέξεις, είναι το περίφημο καπέλο του Heisenberg, το κουδουνάκι του γέρο Tio, ένα βαρέλι με λεφτά, μια μάσκα αερίων (πολύ καλύτερη από αυτή που φοράς για να κάνεις τις βόλτες σου αυτές τις μέρες), το γνωστό teddy bear του Heisenberg και φυσικά το iconic τροχόσπιτο που γίνονταν τα μαγειρέματα. Φυσικά και θα πάρω το RV!

Από την άλλη, τα γνωστά σπιτάκια που αυξάνουν την αξία των τετραγώνων που έχεις στην κατοχή σου, σ’ αυτήν την έκδοση λέγονται «Tented Houses» ενώ τα ξενοδοχεία «SuperLabs».

Οι τοποθεσίες φυσικά και ποικίλλουν, με τις πιο χαρακτηριστικές να είναι: το – wannabe McDonald’s – Los Pollos Hermanos, το στέκι του Uncle Jack, το JP Wynne High School του Walter JR και το σπίτι των Schraders.

Περιττό να σου πω ότι το παιχνίδι έχει και age restriction τα 17+ έτη, προφανώς για να μην πάει το 12χρονο κι αρχίσει να φουμάρει μετά λόγω της κακής επιρροής!

Αυτή λοιπόν η αριστουργηματική έκδοση κυκλοφορεί από τη Hasbro (ποια άλλη μας δίνει τέτοιες χαρές;), αλλά μόνο στην Αμερική για την ώρα, με την τιμή να φτάνει τα $39,99 (35€ περίπου) και να έχει γίνει ήδη sold out. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ όμως, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει και στην Ευρώπη, όπως κι έγινε και με την αντίστοιχη των Friends και του Stranger Things.

Ως τότε, βολέψου με τούτες και keep calm with the Walters on Netflix! 🚬

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET