BINGE WATCHING

Game of Thrones 7 | Επιστρέφει με λιγότερα επεισόδια από κάθε άλλη φορά!

Game of Thrones 7 Το HBO επιβεβαίωσε και επίσημα μερικές σημαντικές αλλαγές που ακούγαμε καιρό αλλά δε θέλαμε να το πιστέψουμε, σχετικά με το Game of Thrones 7. Πότε ξεκινάει; Η Season 7 της αγαπημένης μας σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες από το HBO, δε θα επιστρέψει νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2017 – αλλάζοντας τη […]

Default avatar

Guest Author

19 Ιουλίου, 2016

Game of Thrones 7

Το HBO επιβεβαίωσε και επίσημα μερικές σημαντικές αλλαγές που ακούγαμε καιρό αλλά δε θέλαμε να το πιστέψουμε, σχετικά με το Game of Thrones 7.

Πότε ξεκινάει;

Η Season 7 της αγαπημένης μας σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες από το HBO, δε θα επιστρέψει νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2017 – αλλάζοντας τη συνηθισμένη στρατηγική της σειράς που την ήθελε τόσα χρόνια να ξεκινάει την άνοιξη (παραδοσιακά κάθε Απρίλιο).

Πόσα επεισόδια θα έχει η 7η Season;

Επιπλέον, το κανάλι επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς ότι η επόμενη σεζόν θα περιέχει μόνο επτά επεισόδια και όχι δέκα, όπως όλες οι προηγούμενες!

Που θα γυριστεί;

Τέλος, το HBO ενημέρωσε το κοινό ότι η επόμενο season πρόκειται να γυριστεί στη Νότια Ιρλανδία, στην Ισπανία και στην Ισλανδία.

FUN ZONE

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα έδωσε πλάνο από το καλύτερο σημείο του τραγουδιού στη δεύτερη πρόβα!

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET