ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν γεύματα στους πρόσφυγες από τη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ.

H Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτιση των φοιτητών θα διαθέτει καθημερινά 450 μερίδες βραδινού φαγητού για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων που βρίσκονται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το φαγητό θα παρασκευάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ και στα πλαίσια της […]

Neopolis Team

18 Μαρτίου, 2016

H Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτιση των φοιτητών θα διαθέτει καθημερινά 450 μερίδες βραδινού φαγητού για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων που βρίσκονται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το φαγητό θα παρασκευάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες θα λαμβάνονται υπόψη οι διατροφικές ανάγκες τους. Η μεταφορά των 450 μεριδών θα γίνεται με ευθύνη του Ελληνικού Στρατού από την Λέσχη του ΑΠΘ προς το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πραγματικά, με τέτοιου είδους κινήσεις μπορούμε να αποδείξουμε πραγματικά τι σημαίνει να είσαι Έλληνας, δείχοντας έμπρακτα πόσο φιλόξενος λαός είμαστε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται κι άλλο η τιμή του καφέ, σε περίπτωση που δεν ήσασταν αρκετά σκ@τά σήμερα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Περισσότερες οι θέσεις των εισακτέων – Πώς μοιράζονται ανά τμήμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε ο 23χρονος Ερμής Καραγιάννης που είχε συμμετάσχει στο GNTM το 2020!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές σε όλο τον κόσμο ενώνονται υπέρ της Παλαιστίνης με καταλήψεις και διαμαρτυρίες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τα τμήματα που βάζουν δύσκολα στους υποψήφιους αυξάνοντας την ΕΒΕ!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι επιστρέφοντας στην Ελλάδα – Τι είπε για το χασμουρητό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET