BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Τα πρώτα 4 επεισόδια της νέας σεζόν μόλις ανέβηκαν στο Netflix, μη μας ψάχνετε!

Έχουμε να κάνουμε keep up με τα κουτσομπολιά της νέας social season!

Μετά από μια βασανιστικά αργή αντίστροφη μέτρηση (τι παθαίνουν οι μέρες όταν ανυπομονείς τόσο πολύ για κάτι;;;), το ‘Bridgerton’ βρίσκεται επιτέλους στο Netflix.

Είναι και το teasing που μας έκαναν όλο αυτό τον καιρό οι λογαριασμοί του Netflix και της σειράς στα social media, που δε βοηθούσε να καταλαγιάσει την κατάσταση. Υποτίθεται ότι έπρεπε να κοιμηθούμε ήρεμοι δηλαδή, ενώ είχαμε μόλις δει αυτό το απόσπασμα; ΟΚ.

@bridgertonnetflix Dear Reader, could this perhaps be the beginning of something? #Bridgerton ♬ original sound – Bridgerton

Κάτι άλλο που δε μας αφήνει σε ησυχία είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή, το Netflix δεν έχει ολόκληρη τη νέα σεζόν στο μενού του. Όπως είχαμε ενημερωθεί από νωρίς, ο 3ος κύκλος χωρίζεται σε δύο μέρη, με το δεύτερο να κυκλοφορεί στις 13 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε το part 1 να μην τελειώνει με cliffhanger.

Στο θέμα μας τώρα, που είναι οι σεξουαλικές σκηνές (πάντα αυτές είναι με τη συγκεκριμένη σειρά), έχουμε μάθει επίσης πριν δούμε ιδίοις όμμασι, ότι δίνουν ρεσιτάλ σε αυτή τη σεζόν. Μάλιστα ακούγεται ότι είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Ενώ και η δήλωση της ίδιας της Nicola Coughan (Penelope), ότι κατά τα γυρίσματα αυτών έσπασαν έπιπλα, καταλαβαίνουμε πως ο Colin κάνει τα πάντα να… διορθώσει τα λάθη του απέναντι στην κόρη Featherington. Όλα αυτά βέβαια, αφού πρώτα ξεπεράσουν το στάδιο της φιλίας (friends to lovers trope, remember?).

Ωστόσο, πέρα από το ερωτικό κομμάτι, μην ξεχνάμε ότι έχουμε εξελίξεις και στο μέτωπο της Lady Whistledown!

(Ακολουθεί spoiler για το τέλος της 2ης σεζόν). Όπως έγινε γνωστό στα τελευταία λεπτά του 2ου κύκλου, πίσω από την Κουτσομπόλα και τις φυλλάδες της κρύβεται η πρωταγωνίστρια της νέας κοινωνικής σεζόν, Penelope. Ταυτόχρονα με εμάς το ανακάλυψε και η Eloise, η κολλητή της, οπότε ενδιαφέρον θα έχει να παρακολουθήσουμε τη δική τους σχέση μετά από αυτή τη σόκινγκ αποκάλυψη.

@bridgertonnetflix It would appear that Miss Eloise Bridgerton seeks to put her knowledge of Lady Whistledown’s identity behind her… Perhaps Her Majesty The Queen could provide some much desired clarity. #bridgerton ♬ original sound – Bridgerton

Αν κάτι ξέρουμε προτού πατήσουμε το play, είναι ότι η επαναστάτρια κόρη των Bridgerton αντικαθιστά τη φιλία της με την Pen που περνάει κρίση, κάνοντας παρέα με την Cressida Cowper. Ακριβώς! WTF???

Τέλος πάντων, αφού έκλεισε η φωνή μας φωνάζοντας καθημερινά στο Netflix ‘you must make haste’, μπορούμε επιτέλους να παρακολουθήσουμε το πρώτο μέρος του 3ου κύκλου και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε έναν νέο γύρο countdown για το part 2.

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET