BINGE WATCHING

Στο νέο τρέιλερ του La Casa de Papel, ο Προφεσόρ έχει ένα σημαντικό μήνυμα να μας δώσει!

Εκεί που δεν το περιμένεις έχει την τάση να εμφανίζεται συνεχώς το La Casa de Papel! Αρχικά είδαμε το τρέιλερ για την 3η σεζόν να σκάει πρωταπριλιάτικα και τώρα, χωρίς καν να έχουμε να περιμένουμε κάτι παραπάνω μέχρι την πρεμιέρα του νέου κύκλου, το Netflix μέσα από τη σελίδα του στο facebook κυκλοφόρησε ένα πολύ […]

Εκεί που δεν το περιμένεις έχει την τάση να εμφανίζεται συνεχώς το La Casa de Papel!

Αρχικά είδαμε το τρέιλερ για την 3η σεζόν να σκάει πρωταπριλιάτικα και τώρα, χωρίς καν να έχουμε να περιμένουμε κάτι παραπάνω μέχρι την πρεμιέρα του νέου κύκλου, το Netflix μέσα από τη σελίδα του στο facebook κυκλοφόρησε ένα πολύ μικρό βιντεάκι, με τον Προφεσόρ να δίνει μερικά hints για το τι θα δούμε από τις 19 Ιουλίου κι έπειτα.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από τον βιαστικό μονόλογο του εγκεφάλου της ληστείας του Νομισματοκοπείου, κάποιος από τη συμμορία με τις μάσκες των Νταλί βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και όλοι μαζί οι υπόλοιποι δε σκοπεύουν να το αφήσουν να περάσει έτσι αυτό, με την αντίδρασή τους, όπως παραδέχεται, να είναι δυνατή!

Πάντως, εκτός των άλλων, στο βίντεο βλέπουμε τον Προφεσόρ με την κόκκινη φόρμα και τη χαρακτηριστική μάσκα, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά ίσως λάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στο οποιοδήποτε εγχείρημά τους.

Κάπου εδώ, κι αφού πια γνωρίζουμε προς τα πού θα κινηθεί περίπου η ερχόμενη σεζόν, να υπενθυμίσουμε ότι είχαμε κάνει τις προβλέψεις μας ένα φεγγάρι. Τις οποίες προβλέψεις βέβαια, ήρθε και διέψευσε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ο αγαπημένος μας καθηγητής!

Πήγε παντού το μυαλό μας, εκτός από το ενδεχόμενο κάποιος να μην κατάφερε να ξεφύγει από τις αρχές και το υπόλοιπο team να ετοιμάζει γερή εκδίκηση/επιχείρηση διάσωσης. Καλή καρδιά όμως, δεν κρατάμε κακία, αρκεί αυτό που θα δούμε να αξίζει όντως! Ήδη βιώσαμε γερή απογοήτευση με το φινάλε μιας άλλης μεγάλης σειράς (ονόματα δε λέμε, το μυαλό πάει πολύ εύκολα από μόνο του σε αυτό που αναφερόμαστε), δε θα θέλαμε να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο και με το La Casa.

 Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι το σίγουρο: η μέρα της πρεμιέρας πλησιάζει επικίνδυνα και το La Casa de Papel έρχεται!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET