ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Αυτός είναι ο ελληνικός χειμερινός προορισμός με 100% πληρότητα την Πρωτοχρονιά!

Πληρότητα έως και 100% αναμένεται να καταγράψουν το 3ήμερο της Πρωτοχρονιάς η Μακρινίτσα, η Πορταριά, τα Χάνια και ο Βόλος, σε συνδυασμό με τις χιονοπτώσεις που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι γι’αυτές τις ημέρες. Στις περισσότερες περιοχές οι μέχρι στιγμής κρατήσεις φθάνουν το 95%, ενώ το τριήμερο των Χριστουγέννων οι κρατήσεις έφτασαν στο 100%. Ικανοποιητικές είναι και […]

Neopolis Team

30 Δεκεμβρίου, 2015

Πληρότητα έως και 100% αναμένεται να καταγράψουν το 3ήμερο της Πρωτοχρονιάς η Μακρινίτσα, η Πορταριά, τα Χάνια και ο Βόλος, σε συνδυασμό με τις χιονοπτώσεις που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι γι’αυτές τις ημέρες.

Στις περισσότερες περιοχές οι μέχρι στιγμής κρατήσεις φθάνουν το 95%, ενώ το τριήμερο των Χριστουγέννων οι κρατήσεις έφτασαν στο 100%.

Ικανοποιητικές είναι και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας (4 & 5 αστέρων) στους χειμερινούς προορισμούς του κεντρικού Πηλίου. Ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κώστας Λεβέντης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι “περιμένουμε ένα ακόμη εξαιρετικό τριήμερο” τονίζοντας ότι η κίνηση των Χριστουγέννων κατέγραψε καλύτερα ποσοστά από πέρυσι της τάξεως του 10% και “με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, οι επιχειρήσεις κατάφεραν να πάρουν ανάσα. Είμαστε ικανοποιημένοι”.

Και για να είμαστε απόλυτα σωστοί, αξίζει να αναφέρουμε ότι ιδιαίτερα αυξημένη θα είναι η κίνηση το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, στην Αράχωβα και τα Τρίκαλα Κορινθίας. Και αυτοί οι προορισμοί αγγίζουν σε πληρότητα το 100%, ενώ ακολουθεί το Καϊμακτσαλάν με 95% και το Μέτσοβο με 90%.

FUN ZONE

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα έδωσε πλάνο από το καλύτερο σημείο του τραγουδιού στη δεύτερη πρόβα!

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET