ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το catering διαψεύδει τους φοιτητές του ΑΠΘ, που κατήγγειλαν τροφική δηλητηρίαση στις εστίες!

Με αφορμή το χθεσινό άρθρο για τις φοιτητικές εστίες Θεσσαλονίκης και τα περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης που σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης, λάβαμε από τον εργοδότη της σίτισης “Χούτος Catering” την επίσημη απάντησή τους σε όσα λέγονται και γράφονται. Ολόκληρη η απάντηση της εταιρείας: Στο άρθρο αυτό κατηγορείται ανυπόστατα η εταιρία […]

Neopolis Team

19 Φεβρουαρίου, 2019

Με αφορμή το χθεσινό άρθρο για τις φοιτητικές εστίες Θεσσαλονίκης και τα περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης που σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης, λάβαμε από τον εργοδότη της σίτισης “Χούτος Catering” την επίσημη απάντησή τους σε όσα λέγονται και γράφονται.

Ολόκληρη η απάντηση της εταιρείας:

Στο άρθρο αυτό κατηγορείται ανυπόστατα η εταιρία μας για περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης. Από την πλευρά μας οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδέποτε έφτασε στην εταιρία μας επίσημη ή έστω ανεπίσημη ενημέρωση που να επιβεβαιώνει οποιοδήποτε περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης. Αυτονόητο είναι δε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει και επίσημη προγενέστερη απάντηση της εταιρίας ή έστω άρνηση απάντησής της (όπως αναληθώς αναφέρεται στο άρθρο).

Στο ίδιο άρθρο η εταιρία μας παρουσιάζεται να απειλεί ότι θα σταματήσει τη σίτιση, γεγονός που κατηγορηματικά διαψεύδουμε.

Η εταιρία μας εξυπηρετεί τους σιτιζόμενους παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, ποικιλία επιλογών φαγητού και άριστη εξυπηρέτηση, γεγονός που επιβεβαιώνει η πλειοψηφία των σιτιζομένων. Αν όντως είχε αναφερθεί κάποιο περιστατικό δηλητηρίασης η εταιρία μας θα το είχε διερευνήσει σε βάθος προκειμένου να επαληθευτεί, καθώς κύριο μέλημα μας διαχρονικά είναι η σταθερή ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας, χάρη στην οποία άλλωστε η εταιρία μας έχει αποκτήσει φήμη στον συγκεκριμένο κλάδο υπηρεσιών.

Διερωτόμαστε αν πίσω από αυτή την αναληθή καταγγελία – δημοσίευμα υποκρύπτονται ανταγωνιστικά ή άλλου είδους συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είχαν επαληθευτεί και διασταυρωθεί με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της εταιρίας μας και μια επίσκεψη σας στο χώρο προκειμένου να διαπιστώσετε ποια είναι η πραγματική εικόνα. Δυστυχώς όμως η ιστοσελίδα σας προτίμησε να δημοσιεύσει στοιχεία δίχως να τα διασταυρώσει.

Για την Εταιρία XOYTOΣ CATERING AΕ

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Παράταση πήραν οι δηλώσεις συγγραμμάτων, αν το άφησες για τελευταία στιγμή!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητής του ΠΑΔΑ έφτιαξε λαμπάδα Μαρίνα Σάττι, μήπως και δούμε… ανάσταση στην Eurovision!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET