BINGE WATCHING

Κάπως έτσι θα μοιάζει ο Γουίλ Σμιθ ως Τζίνι και το live-action του Αλαντίν δείχνει κακή ιδέα τελικά!

Ολοφάνερα, το νέο teaser του Αλαντίν δεν κέρδισε και πολύ τις εντυπώσεις, ούτε αναθέρμανε το κλίμα για τη νέα ταινία!

Χάρης Κυριακόπουλος

11 Φεβρουαρίου, 2019

Ήταν αναπόφευκτο και έγινε πράξη!

Όταν πριν κάτι φεγγάρια βγήκε στη φόρα το πρώτο teaser της νέας ταινίας-ριμέικ του Αλαντίν, επόμενο ήταν να προκληθεί μαζικός παροξυσμός! Η ιστορία του ομώνυμου ήρωα μεγάλωσε γενιές και γενιές και εξακολουθεί να λατρεύεται ευλαβικά, οπότε υπήρξε συσσωρευμένη αγάπη που έψαχνε τρόπο να ξεσπάσει!

Ένας από τους λόγους που οι τόνοι έμειναν χαμηλά βέβαια, ήταν πως εκείνο το βίντεο κρατήθηκε τσιγκούνικο με τις εικόνες που μας προσέφερε και μας τσίγκλισε όσο χρειαζόταν για ν’ανυπομονούμε (γι’αυτό άλλωστε τα λένε και teaser)!

Τώρα όμως που βγήκε και καινούριο, τα πράγματα άρχισαν να δείχνουν λίγο… ανησυχητικά!

Η Disney πόνταρε στο να επαναφέρει κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες από την ταινία του ’92 (το χέρι της Γιασμίν να πιάνει αυτό του Αλαντίν, το μαγικό χαλί, την σπηλιά με την είσοδο-λιοντάρι κ.α.) υπό τους ήχους του υπέροχου Arabian Nights!

Φυσικά, το κύριο θέμα συζήτησης, ήταν η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του πώς θα δείχνει ο Γουίλ Σμιθ στο ρόλο του Τζίνι! Ο 50χρονος σούπερσταρ είχε έτσι κι αλλιώς πολύ βαρύ φορτίο να σηκώσει, αφού ανέλαβε έναν από τους ρόλους που ο αξέχαστος Ρόμπιν Γουίλιαμς ανύψωσε σε μυθικά επίπεδα!

Οι πρώτες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του λοιπόν, ήταν αμείλικτες!

Άλλα ζητήματα, ήταν το πόσο η ταινία φαίνεται να μην πλησιάζει τα στάνταρ της αυθεντικής. Καταρχήν γιατί βγάζει μάτι πόσο πήχτρα είναι σε ψηφιακά εφέ, χωρίς καμία χάρη που έκανε τα κινούμενα σχέδια τόσο αστραφτερά!

Επίσης, πολλοί στάθηκαν στα κοστούμια που μοιάζουν θεόφτηνα, αλλά και την κακή επιλογή του ηθοποιού για τον Τζαφάρ, αφού όχι μόνο δεν αγγίζει τον παλιό, αλλά δεν νιώσαμε την παραμικρή απειλή από την παρουσία του!

Ποιος να το περίμενε σε ένα τέτοιο trailer, να μας ενδιαφέρει λιγότερο το τι δείχνει και περισσότερο η μάχη των likes/unlikes στην μπάρα από κάτω!

Ολοφάνερα, το νέο teaser δεν κέρδισε και πολύ τις εντυπώσεις, ούτε αναθέρμανε το κλίμα για τη νέα ταινία! Δεν ξεχνάμε βέβαια, ότι πρόκειται για μια ακόμα υπερπαραγωγή της Disney, οπότε αποκλείεται να πάει άσχημα και σίγουρα θα φροντίσουν να την προωθήσουν πιο εκκωφαντικά στους επόμενους μήνες!

Έχουμε ακόμα καιρό μέχρι τις 23 Μαΐου!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET