BINGE WATCHING

Ένα πουλάκι μας είπε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Γουίλι Γουόνκα σε νέα ταινία!

Αν μεγάλωσες λατρεύοντας το «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», σου έχουμε μερικά εξαιρετικά νέα!

Χάρης Κυριακόπουλος

7 Νοεμβρίου, 2018

Αν μεγάλωσες λατρεύοντας το «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», σου έχουμε μερικά εξαιρετικά νέα!

Ο παραγωγός Ντέιβιντ Χέιμαν που στο ενεργητικό του έχει (μεταξύ άλλων) επιτυχίες σαν το Gravity, το Ζωντανός Θρύλος και ΟΛΑ τα Χάρι Πότερ, επιβεβαιώνει ότι ο Γουίλι Γουόνκα επιστρέφει στο σινεμά!

Η νέα του ταινία δεν θα είναι άάάάλλο ένα ριμέικ, άλλα ένα πρίκουελ. Το στόρι δηλαδή θα πηγαίνει πίσω από τα γεγονότα που είδαμε στην προηγούμενη.

Ο Χέιμαν αναφέρει χαρακτηριστικά:

Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε πώς ακριβώς θα ξετυλιχτεί αυτή η ιστορία, με τι θα έχει να κάνει. Ωστόσο, είμαστε βέβαιοι πως θα πρόκειται για πρίκουελ. Πώς καταλήγει ο Γουίλι στο Εργοστάσιο Σοκολάτας, πού ήταν πριν από αυτό; Τι τον οδήγησε να κλειδωθεί εκεί, μακριά από το κόσμο και ποιες εμπειρίες τον οδήγησαν εκεί; Ακόμα παίζουμε με αυτές τις ερωτήσεις…

Παρότι η πρώτη φορά που παίχτηκε η ιστορία στο σινεμά ήταν το ’71 με τον τεράστιο Τζιν Γουάιλντερ, όλοι θυμόμαστε την εκδοχή του 2005 με τον Τζόνι Ντεπ! Σ’ αυτήν, το παρελθόν του Γουόνκα υπήρξε σε flashbacks, που μας έδειχναν ότι ο μπαμπάς του ήταν ένας αυστηρός οδοντίατρος, που του απαγόρευε να τρώει γλυκά για να μη βλάψει τα δόντια του. Κάτι που τον οδήγησε να δημιουργήσει το θεοπάλαβο εργοστάσιο του από αντίδραση!

Πέρα από κει όμως, δεν υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του εκκεντρικού επιχειρηματία. Σ’ αυτό θέλουν λοιπόν, να ποντάρουν τώρα! Φημολογείται έντονα ότι ο σκηνοθέτης του Πάντινγκτον έχει προταθεί να αναλάβει το project, αλλά προς το παρόν είναι δεσμευμένος με τα γυρίσματα της νέας live action ταινίας της Ντίσνεϊ, με ήρωα τον Πινόκιο αυτήν τη φορά!

Φυσικά, το πιο φλέγον ζήτημα είναι ποιος θα πάρει το ρίσκο να υποδυθεί τον Γουόνκα!

Οι φήμες λένε πως ήδη συζητιέται για τον Ράιαν Γκόσλινγκ που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον ρόλο και πολύ θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο, μιας και θα ήταν εντελώς έξω απ’ τα νερά του! Άλλα ονόματα στο τραπέζι, είναι αυτά του Ντόναλντ Γκλόβερ και του Έζρα Μίλερ, αλλά η ταινία αργεί ακόμα, οπότε… υπομονή!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET