BINGE WATCHING

Αποκαλύφθηκε ότι ο Ross και η Rachel δεν ήταν να χωρίσουν και κοντεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας!

Υπήρχε λόγος που 10 ολόκληρες σεζόν μας έκαναν την καρδιά κομμάτια...

Δαμιανός Σανταλίδης

2 Οκτωβρίου, 2018

Ας ξεκινήσω με τα βασικά.

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει Φιλαράκια, it’s your problem (πού ζεις, ρε φίλε;). Δηλαδή δεν μπορείς να γυρίσεις και να μου πεις ότι σου κάνω spoil για μια σειρά που εμφανίστηκε 20+ χρόνια πριν. Όπως επίσης, αν είσαι σε φάση που την ξανάβλέπεις, τότε ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και βγες γρήγορα από εδώ!

Anyway, πρόσφατα έγραψα ένα άρθρο με τους πιο επικούς καυγάδες από «Τα Φιλαράκια» που μας δίδαξαν πολλά για τις σχέσεις μας.

Απ’ αυτούς δε γινόταν να λείπει το περίφημο «We were on a break» μεταξύ Ross και Rachel, για το οποίο μόλις μαθεύτηκε κάτι πολύ τρελό κι αν συνέβαινε όντως, θα άλλαζε τα πάντα στη σειρά. Βλέπεις, οι σεναριογράφοι είχαν άλλες προσδοκίες για τον έρωτά τους…

Στην 3η σεζόν, όπως οι περισσότεροι φανζ θα θυμούνται, η Rachel και ο Ross τα πήγαιναν πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Μέχρι που αυτή η φούσκα ευτυχίας που ζούσαν, τους έσκασε στα μούτρα και το αγαπημένο μας ζευγάρι πέρασε σε μια άλλη φάση, τη γνωστή «we were on a break», για την οποία πολλά έχουν ακουστεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί. Τότε ήταν που ο Ross, δεν έχασε την ευκαιρία και χώθηκε στην ομολογουμένως κουκλάρα κοπελιά από το φωτοτυπάδικο, καταλήγοντας να «κοιμηθεί» μαζί της.

Αν δεν έχεις ακόμα ιδέα για τι πράγμα μιλάω, δεν ξέρω τι άλλο να πω, πέρα από το ότι θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Για σένα όμως που ξέρεις, θέλω την προσοχή σου παρακαλώ, γιατί αυτή η αποκάλυψη θα σε ταρακουνήσει!

Ο τύπος πίσω από τη σειρά-φαινόμενο, ο μοναδικός παραγωγός και σκηνοθέτης Kevin S Bright, προχώρησε σε μία δήλωση που παραμένει άγνωστο, γιατί την κρατούσε τόσο καιρό μυστικό. Μάλλον για να μας βασανίσει όχι μόνο 10 ολόκληρες σεζόν, αλλά και τα χρόνια που ακολούθησαν…

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του, οι Rachel και Rossh δεν ήταν ποτέ να χωρίσουν ή τέλος πάντων, να περάσει αυτό το «break» στη σχέση τους.

Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν μόνο και μόνο επειδή οι δημιουργοί της σειράς αισθάνονταν ότι έλειπε αυτή η ένταση μεταξύ τους, το αλατοπίπερο που λέμε. Έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο και να κάνουν την καρδιά μας χίλια κομμάτια. Όπως τονίζει ο Bright:

Γνωρίζαμε ότι το κοινό ήθελε να τους κρατήσει μαζί, αλλά και όλα εκείνα που τους κρατούσαν χώρια… Καταλάβαμε ότι η φάση ξεφούσκωσε όταν τους επανασυνδέσαμε και έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Δεν υπήρχε πια αυτή η σεξουαλική ένταση μεταξύ τους.

Με αυτό στο μυαλό τους, οι σεναριογράφοι Marta Kauffman και David Crane χώρισαν τον Ross και την Rachel, ξέροντας όμως ότι εν τέλει θα βρισκόταν κάάάάποιος τρόπος για να τους ξανασμίξουν.

Κι ακριβώς επειδή κανείς δεν ήθελε να χωρίσουν, η επανασύνδεσή τους ήταν τόσο… εντυπωσιακή και εκτιμήθηκε ακόμη περισσότερο από τους φανατικούς της σειράς.

Ρε Kevin, αν το ξέραμε νωρίτερα… πάει στο καλο. Αλλά τώρα βρήκες να μας το πεις; 22 χρόνια μετά;

Τέλος πάντων.

Η αλήθεια είναι πως αν γνωρίζαμε με κάποιον τρόπο, με μία μικρή ένδειξη ας πούμε, τι παίζει στ’ αληθεια, θα τη βλέπαμε εντελώς διαφορετικά και πιο ήρεμα όλη αυτή τη φάση.

Αλλά μήπως τελικά αυτή η δήλωση του Bright κρύβει κάτι περισσότερο από μια αποκάλυψη; Μήπως τελικά, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό comeback επεισοδίων που θα μας δώσουν απαντήσεις σε όλα όσα μας ζαλίζουν το μυαλό;

We’ll see…

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET