Τιβί

Αυτό είναι το concept της εκπομπής του Δώρου | Ποιοί θα είναι μαζί του;

Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες; Σε παρακαλώ, δηλαδή. Ήταν τόσο σιγουράκι ότι ο Δώρος Παναγίδης θα βρισκόταν σύντομα σε κάποιο πάνελ εκπομπής που βάζαμε στοιχήματα μεταξύ μας.  Ο Κύπριος και πρώην παίκτης του Power of Love, ήταν ένας από τους αγαπημένους του κοινού και ενδεχομένως αν δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, να ήταν ακόμα […]

Δήμητρα Πραντάλου

20 Ιουνίου, 2018

Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες; Σε παρακαλώ, δηλαδή. Ήταν τόσο σιγουράκι ότι ο Δώρος Παναγίδης θα βρισκόταν σύντομα σε κάποιο πάνελ εκπομπής που βάζαμε στοιχήματα μεταξύ μας. 

Ο Κύπριος και πρώην παίκτης του Power of Love, ήταν ένας από τους αγαπημένους του κοινού και ενδεχομένως αν δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, να ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Η απόφασή του, ωστόσο, μόνο κακό δεν του έχει κανεί αφού όχι μόνο τον ζητάνε από παντού για συνεντεύξεις, αλλά ήρθε και η πρόταση στην τηλεόραση με τον ίδιο να απαντάει θετικά.

https://www.instagram.com/p/BjHJH4HFT1J/?hl=el&taken-by=dorospan

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δώρος θα βρίσκεται σε εκπομπή του ΣΚΑΪ που θα ονομάζεται Splash. Παρουσιαστές θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Πρόκειται για ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου, χωρίς όμως ακόμα να έχει καθοριστεί η ώρα. Τα πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για πρωινή ζώνη, με την εκπομπή δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 ή στις 11:00 και να διαρκεί για τέσσερις ώρες.

Στο παρεάκι θα βρίσκεται επιπλέον και μια ακόμα δυνατή γυναικεία παρουσία, αυτή της Έλενας Κρεμλίδου.

https://www.instagram.com/p/BjwmCZQAlo3/?hl=el&taken-by=elena_mariposa

Η Έλενα μας συστήθηκε πρώτη φορά από την εκπομπή του καναλιού ‘Ό,τι να ‘ναι’ και η σέξι εικόνα της είχε κάνει πολλούς να την σχολιάζουν με πολύ θετικά λόγια. Η ίδια πάντως έχει δηλώσει πως την ενδιαφέρει και το μόντελινγκ, κάτι που της το ευχόμαστε μιας και έχει αναλογίες μοντέλου.

Τέλος, η εκπομπή δεν έχει ούτε αρχισυντάκτη ακόμα, όμως οι άνθρωποι που θα έχουν την γενική εποπτεία είναι η Φιλιώ Γιαννακοπούλου και ο Θέμης Μάλλης.

Πάντως να πούμε ότι συνήθως αυτές οι καλοκαιρινές εκπομπές δεν δίνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά ίσως ο Δώρος αποδειχτεί ο άσσος στο μανίκι.

 

 

 

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET