BINGE WATCHING

Ημέρα χαράς για τους φαν του Game of Thrones | Συνεχίζεται η σειρά!

Αν είσαι φανατικός θαυμαστής του ‘Game of Thrones’, σταμάτα ό,τι κάνεις και κάτσε εδώ να σου πω τα ευχάριστα νέα. Αυτά τα νέα δεν αφορούν κάποιο spoil της τελευταίας σεζόν, ούτε νωρίτερη ημερομηνία προβολής από την καθορισμένη, αλλά τη συνέχεια της σειράς μετά το τέλος της. Είναι επιτέλους πιο επίσημο από ποτέ πως το prequel […]

Δήμητρα Πραντάλου

11 Ιουνίου, 2018

Αν είσαι φανατικός θαυμαστής του ‘Game of Thrones’, σταμάτα ό,τι κάνεις και κάτσε εδώ να σου πω τα ευχάριστα νέα. Αυτά τα νέα δεν αφορούν κάποιο spoil της τελευταίας σεζόν, ούτε νωρίτερη ημερομηνία προβολής από την καθορισμένη, αλλά τη συνέχεια της σειράς μετά το τέλος της.

Είναι επιτέλους πιο επίσημο από ποτέ πως το prequel της σειράς θα έρθει μετά την προβολή και της τελευταίας σεζόν. Η HBO με ανακοίνωσή της, έδωσε το πράσινο φως και έβαλε τέλος στις ανησυχίες των θαυμαστών που ανυμοπομονούσαν για τα τελευταία επεισόδια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν όλο αυτό να τελειώσει. Δεν ήταν έτοιμοι.

Στο prequel, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε όλα οσα προηγήθηκαν των γεγονότων στο Γουέστερος. Για τη δημιουργία του θα συνεργαστούν ο συγγραφέας των βιβλίων της σειράς, George R.R. Martin, και η Jane Goldman, η οποία έχει γράψει τη live-action εκδοχή του ‘The Little Mermaid’.

Επί της ουσίας, θα μεταφερθούμε στην ‘Εποχή των Ηρώων’ του κόσμου της μυθοπλασίας, 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους Σταρκ στο Game of Thrones. Στην ανακοίνωση, η HBO δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Την κάθοδο του κόσμου από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδό του. Και μόνον ένα είναι βέβαιο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος έως τις πραγματικές απαρχές των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.»

«Αυτό το show απέδειξε ότι η τηλεόραση είναι όσο εντυπωσιακή – και πολλές φορές περισσότερο – όσο είναι ο κινηματογράφος. Είναι μνημειώδες αυτό που κάνουν» δήλωσε, o διευθυντής προγραμματισμού στην HBO, Casey Bloys στο Entertainment Weekly.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα παράγωγα της τηλεοπτικής σειράς που θα βρουν το δρόμο για την τηλεόραση θα είναι «από μηδέν μέχρι πέντε», ενώ ανέφερε ότι το αναμενόμενο prequel δεν θα προβληθεί πριν το τέλος του «Game of Thrones».

 

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET