Τιβί

Ωπ, τι έχουμε εδώ; Ο Ντάνος επιστρέφει στο Survivor;

Survivor χωρίς Ντάνο γίνεται; Δε γίνεται. Ο νικητής του περσινού Survivor θα έλεγε κανείς πως είναι αναντικατάστατος, ειδικά με όλους όσους έχουν μπει στο φετινό που όπως φαίνεται δεν έχουν κερδίσει το ενδιαφέρουν των τηλεθεατών. Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έφερε μια “ανάσα” στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο δεν κράτησε για πολύ. Γι’αυτό η παραγωγή ρίχνει […]

Neopolis Team

3 Απριλίου, 2018

Survivor χωρίς Ντάνο γίνεται; Δε γίνεται. Ο νικητής του περσινού Survivor θα έλεγε κανείς πως είναι αναντικατάστατος, ειδικά με όλους όσους έχουν μπει στο φετινό που όπως φαίνεται δεν έχουν κερδίσει το ενδιαφέρουν των τηλεθεατών.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έφερε μια “ανάσα” στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο δεν κράτησε για πολύ. Γι’αυτό η παραγωγή ρίχνει το μεγαλύτερο χαρτί της, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα, επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Ντάνος.

Αυτό είναι κάτι που γίνεται και στο τούρκικο Survivor. Οι νικητές επιστρέφουν για ένα διάστημα στο τόπου του εγκλήματος και όπως όλα δείχνουν, ο Ντάνος πρόκειται να ετοιμάσει βαλίτσες μετά το Πάσχα για Καραϊβική. Μάλιστα το επεισόδιο που θα τον δούμε αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή του Θωμά.

Χαμός!

 

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET