BINGE WATCHING

Outer Banks: Τα «Ψάρια» ενώνονται για την 3η σεζόν που έρχεται πολύ σύντομα!

Το κυνήγι θησαυρού συνεχίζεται.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

4 Ιανουαρίου, 2023

Έχουμε ήδη ένα καλό νέο για το 2023 κι αυτό είναι η επιστροφή του Outer Banks στο Netflix με την 3η σεζόν του!

Κάναμε αμάν μέχρι να ξαναδούμε τα Ψάρια στις οθόνες μας, αλλά επιτέλους συμβαίνει. Ή τέλος πάντων θα συμβεί σε πολύ λίγο. Στις 28 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία των καινούριων επεισοδίων με τις περιπέτειες της παρέας που ζηλεύουμε με την ψυχή μας για το island life που κάνει. *googlάρει πώς να γίνει μέλος των Pogues*

Το τέλος της 2ης σεζόν άφησε τους 6 φίλους ναυαγούς σε ένα άγνωστο νησί – το οποίο ονόμασαν Poguelandia – ύστερα από το αποτυχημένο κυνήγι του θησαυρού. Φυσικά και δεν περιμένουμε να τα παρατήσουν έτσι απλά, ενώ και το ίδιο το teaser μαρτυρά πως δεν πρόκειται. Αναμένουμε και το επίσημο trailer όπου να ‘ναι, αφού λίγο έμεινε για τη νέα σεζόν.

Πάντως, από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα καινούρια επεισόδια, θα ήθελα να εστιάσουμε λίγο σε αυτήν εδώ:

Θα έχουμε το JJ + Kiara moment που τόσο περιμέναμε, ΑΧΘΑΤΡΕΛΑΘΩ!

Το ξέσπασμα ενθουσιασμού μου θα το συμμεριστούν μόνο οι φίλοι μου shippers της εν λόγω σχέσης, τα potentials της οποίας είδαμε ακόμα κι όταν δεν υπήρχε τίποτα που να φανέρωνε ένα ενδεχόμενο φλερτ. Η παραγωγή μας διάβασε και φαίνεται πως δίνει στο λαό ό,τι ζητάει. ΑΧΘΑΤΡΕΛΑΘΩ vol2

Στο καστ θα παραμείνουν οι κεντρικοί χαρακτήρες, John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss), JJ (Rudy Pankow) και Cleo (Carlacia Grant), η νέα προσθήκη, ενώ στην πλευρά των villains θα βρίσκονται ξανά ο πατέρας, Ward (Charles Esten) και ο αδερφός, Rafe (Drew Starkey) της Sarah.

«Τα Ψάρια συνειδητοποιούν ότι οι περιπέτειές τους στις δύο πρώτες σεζόν ήταν το πρελούδιο για όλα τα κυνήγια θησαυρού», μας προετοιμάζουν οι δημιουργοί της σειράς Jonas Pate, Josh Pate και Shannon Burke, και είμαστε προετοιμασμένοι για πολλές εξελίξεις.

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET