BINGE WATCHING

Η Selena Gomez έκανε drop το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της και μας πήραν τα ζουμιά!

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας σήμερα, έπρεπε να το περιμένουμε.

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2022

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας η σημερινή και η Selena Gomez ήθελε να μας κάνει να κοιτάξουμε τη ζωή μας με διαφορετική ματιά. Και να φανταστείς ότι το κατάφερε κυκλοφορώντας μόνο το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της…

Το ‘Selena Gomez: My Mind & Me’ θα παίξει στο Apple TV+ στις 4 Νοεμβρίου και από την πρώτη γεύση που πήραμε, πρέπει να προετοιμαστούμε για κλάμα και κακό. Συνηθίζουν να την έχουν αυτή την επίδραση οι ιστορίες παιδιών-αστέρων που μεγάλωσαν απότομα και μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ανακαλύπτεις το πραγματικό τίμημα πίσω από την αστραφτερή ζωή που μας παρουσιάζεται ότι έχουν και τελικά καταλήγεις να τους λυπάσαι, από εκεί που σαν παιδί τους ζήλευες.

Πέρα από στιγμές της παιδικής της ηλικίας, θα δούμε επίσης στιγμιότυπα από ηχογραφήσεις, ενώ όπως περιμέναμε όλοι, θα θιχτεί αρκετά το ζήτημα της ασθένειάς της (πάσχει από λύκο) και της ψυχικής της υγείας, τα σκαμπανεβάσματα της οποίας δεν έκρυψε ποτέ.

Η Disney star ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στην ηλικία των 10 ετών, παίζοντας στη σειρά ‘Βarney & Friends’. Ευρέως γνωστή όμως, έγινε μέσα από τη σειρά ‘Wizards of Waverly Place‘. Τώρα, τη βλέπουμε στην παραγωγή του Hulu ‘Only Murders in the Building’, μια σειρά μυστηρίου που πραγματικά αξίζει κάθε μας λεπτό!

Από τότε που τη γνωρίσαμε ως Alex Russo μέχρι σήμερα, την έχουμε δει να περνάει πολλές φάσεις. Από τον επίπονο χωρισμό της με τον Justin Bieber, μέχρι την ανακάλυψη πως πάσχει από λύκο. Την είδαμε επίσης να βρίσκει τον εαυτό της και να στρέφεται στην φιλανθρωπία. Fyi, η Selena έγινε η νεότερη ambassador της UNICEF, ενώ χρησιμοποιεί συνεχώς τη φωνή της για να στρέψει την προσοχή σε φιλανθρωπικούς σκοπούς παγκοσμίως.

Στο παραπάνω τρέιλερ δε φαίνεται να γίνεται αναφορά για τη Hailey Bieber και το όλο situation που επιμένουν οι φανς ότι υπάρχει απ’ όταν της «έκλεψε» τον Justin, και λογικά αυτό σημαίνει ότι δε θα γίνει λόγος ούτε στο ντοκιμαντέρ. Παρά τα όσα πίστευαν μερικοί από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η παρακάτω συνέντευξη της Hailey.

https://youtu.be/IT_14FIipvw

Όπως και να ‘χει, θα τα μάθουμε όλα στις 4 Νοεμβρίου!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET