BINGE WATCHING

Οι δύο ηθοποιοί που ήταν πολύ κοντά να παίξουν τη Hannah Montana αντί για τη Miley Cyrus!

Οοοκ, αυτό θα άλλαζε πολλά.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

29 Αυγούστου, 2022

Έχοντας περάσει χρόνια ολόκληρα παρακολουθώντας μία σειρά, είναι πολύ δύσκολο να φανταστείς άλλον ηθοποιό στη θέση του πρωταγωνιστή. Όταν λέμε ότι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά, το εννοούμε!

Πάρτε για παράδειγμα τη Miley Cyrus. Μπορείτε να δείτε άλλη στον ρόλο της Hannah Montana;

Επίσης, το γεγονός αυτό πιθανότατα θα άλλαζε ριζικά και την καριέρα που κάνει ως τραγουδίστρια στη μετά-Disney εποχή της. Κάτι λοιπόν που σε εμάς έμοιαζε απόλυτα λογικό να συμβαίνει (η επιλογή της Miley στον ρόλο της Hannah δηλαδή), για άλλους, όπως το crew της παραγωγής, ήταν μια δύσκολη απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη. Όταν έχεις 1.200 κορίτσια να κάνουν οντισιόν για τον ρόλο, δεν είναι υπόθεση ενός λεπτού να καταλήξεις στην πρωταγωνίστριά σου. 

Τις αποκαλύψεις ανέλαβε να κάνει κάτι χρονάκια μετά η Lisa London, η casting director της παιδικής σειράς στον λογαριασμό της στο TikTok, απατώντας σε ένα βίντεο χρήστριας, τις πληροφορίες της οποίας έβγαλε κάπως αναληθείς. Σε αυτό αναφερόταν ότι η Belinda που έπαιζε στην ταινία ‘The Cheetah Girls 2’ παραλίγο να παίξει τη Hannah Montana (η οποία fun fact ήταν να λέγεται Chloe Stewart αρχικά), με τη Lisa να το διαψεύδει. Για την ακρίβεια, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός ήταν χαμηλά στη λίστα με τις προτιμήσεις της παραγωγής, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την τελική 3άδα που περιλάμβανε Miley Cyrus, Daniella Monet και Taylor Momsen.

@lisalondoncasting @fernandacortesx love your videos and wanted to share some insight on the casting of Hannah Montana #hannahmontana #belinda #disney #mileycyrus #disneychannel #greenscreenvideo #greenscreen ♬ original sound – Lisa London Casting

Ναι, σοκ. Όχι τόσο η Daniella όσο η Taylor!

Όσον αφορά την πρώτη, εμείς τη γνωρίσαμε καλύτερα ως τη μεγαλύτερη κι ενοχλητική αδερφή της Tori, Trina Vega, στη σειρά ‘Victorious’. Αυτός ήταν ο ρόλος που την έκανε πιο γνωστή, ωστόσο νωρίτερα είχε συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές, όπως ‘Avenging Angel’ (1997), ‘Listen Up!’ (2004), ενώ έκανε την εμφάνισή της και στο επεισόδιο ‘Benchwarmers’ του ‘The Suite Life of Zack & Cody’. 

Παραλίγο λοιπόν να κλείσει και το ρόλο της Hannah Montana, ωστόσο το deal δεν έγινε ποτέ και έτσι λίγο αργότερα την είδαμε στο ‘Victorious’, που επίσης σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Την Taylor Momsen από την άλλη, τη γνωρίσαμε καλύτερα στο ‘Gossip Girl’ ως Jenny Humphrey, έναν ρόλο που πιθανόν να μην έπαιρνε αν κατέληγε με αυτόν της Hannah Montana. Νωρίτερα ωστόσο είχε εμφανιστεί σε δουλειές όπως ‘Ηow the Grinch Stole Christmas’, ‘Hansel and Gretel’, ‘Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams’, ενώ από το GG κι έπειτα έχει αφοσιωθεί στη μουσική της καριέρα

Εδώ και χρόνια είναι τραγουδίστρια του συγκροτήματος ‘The Pretty Reckless’, έχοντας κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ: ‘Light Me Up’, ‘Going to Tell’, ‘Who You Selling For’ και ‘Death by Rock and Roll’. 

Προσωπικά, δεν είχα ποτέ μεγάλη συμπάθεια στη συγκεκριμένη, οπότε μικρό το κακό που δεν πήρε το ρόλο της Hannah.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET