Τιβί

Το Netflix γλυκοκοιτάζει το ‘Maestro’ του Παπακαλιάτη, να κλείσει το deal τώρα!

Παπακαλιάτης είναι αυτός, θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Κατά βάθος όλοι πιστεύαμε ότι η πρώτη συνάντηση του κοινού του Netflix με τις ελληνικές σειρές θα έπρεπε να γίνει με Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ή Σωτήρη Τσαφούλια. Αλλά λιγάκι παραπάνω με τον πρώτο.

Και λέμε ελληνικές σειρές, διότι από άποψη ταινιών, η αρχή έγινε. Το ‘The Waiter’ του Στιβ Κρικρή και με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη βρίσκεται στο μενού πολλών χωρών, αλλά όχι της δικής μας. Makes sense…

Τώρα λοιπόν, όπως διαβάζουμε στο typologies.gr, γίνονται συζητήσεις ώστε οι συνδρομητές άλλων χωρών να μπορούν να κάνουν και το πρώτο τους binge watching με ελληνική παραγωγή, αυτή του ‘Maestro’. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των στελεχών της streaming υπηρεσίας έχει κάνει τον πρώτο κύκλο επαφών στην Αθήνα και έχει καταλήξει σε μια τελική λίστα. Ξεχωριστή θέση σε αυτήν έχει η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία θα προβληθεί από τον Οκτώβρη στο Mega. O δημιουργός της σειράς έχει ήδη συναντηθεί με τους ανθρώπους του Netflix κι ελπίζουμε οι εξελίξεις να είναι θετικές. 

Αντικειμενικά μιλώντας (όχι, αλήθεια), πρόκειται για μια παραγωγή που αξίζει να βρίσκεται στην πλατφόρμα και να γίνει γνωστή σε ένα πιο ευρύ κοινό! Κι αυτό το καταλαβαίνουμε από το τρέιλερ και μόνο. Ο Παπακαλιάτης έλειψε χρόνια από την τηλεόραση, αλλά επιστρέφει με μια δυνατή ιστορία, τόσο από άποψη πλοκής όσο και σκηνοθετικά. Μην ξεχνάμε και τα μεγάλα ονόματα που περιλαμβάνει το καστ, όπως: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Χαλκιάς και πολλοί άλλοι.

Η πρώτη σεζόν θα έχει 9 επεισόδια (εβδομαδιαία), ενώ σύμφωνα με το «Τηλέραμα», θα επιστρέψει στους Παξούς για τα γυρίσματα και δεύτερης σεζόν!  

https://www.youtube.com/watch?v=hBb4FB5UMd4

Η υπόθεση της σειράς:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Παρεμπιπτόντως, η αρχική σκέψη ήταν να ονομαστεί «Ο Δάσκαλος», με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της να δηλώνει:

Αυτός ο άνθρωπος εξ αρχής δεν ήταν δάσκαλος. Ένας μουσικός είναι, ο οποίος πηγαίνει σε ένα νησί προκειμένου να φτιάξει ένα φεστιβάλ μετά την εποχή του lockdown. Εκεί τον φωνάζουν όλοι δάσκαλο, αλλά δεν είναι. Ο τίτλος θα ήταν διπλός. Για τους ξένους θα ήταν ‘Maestro’ και για τους Έλληνες «Δάσκαλος». Είδαμε όμως πως σε όλη την πορεία του σεναρίου ταιριάζει πιο πολύ ο Maestro.

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET