BINGE WATCHING

To HBO Max θέλει περισσότερο χαριποτέρικο υλικό, γιατί δεν τελείωσε τίποτα ακόμα!

Always and forever!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

18 Δεκεμβρίου, 2021

Αρχίζει και γίνεται επίσημο πια: Ο Χάρι Πότερ δε θα βγει ποτέ από τις ζωές μας!

Ήρθε πραγματικά για να μείνει κι όχι απλά να κάνει ένα πέρασμα μέσα από μια σειρά βιβλίων και ταινιών. Αυτό το χρωστάμε στην J.K. Rowling και την αστείρευτη φαντασία της, που συνεχίζει να παράγει μαγικές ιστορίες και μετά τους Κλήρους του Θανάτου. Ειλικρινά, δεν ξέρουμε τι θα κάναμε αν τα 7 βιβλία και οι 8 ταινίες ήταν το οριστικό τέλος του χαριποτέρικου σύμπαντος!

Για καλή μας τύχη λοιπόν, λίγο αργότερα πήραμε το Καταραμένο Παιδί και τα Φανταστικά Ζώα, ενώ γενικότερα υπάρχει μια συνεχής απασχόληση με τον κόσμο των μάγων ακόμα και σήμερα, μια δεκαετία μετά την προβολή του τελευταίου μέρους της ιστορίας.

Ειδικά τελευταία, έχουμε κάνεις αμέτρητες συζητήσεις. Από τη μία έσκασε το τρέιλερ του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, από την άλλη έχουμε το επετειακό reunion για το οποίο μετράμε μέρες, ενώ την ίδια στιγμή η Warner Bros. μας δίνει ελπίδες για επιπλέον υλικό μέσα από το HBO Max, αφού πλέον οι streaming πλατφόρμες κυριαρχούν στο χώρο της θέασης και οι φανς του μαγικού κόσμου παραμένουν διψασμένοι για κάτι επιπλέον.

Η εταιρεία λοιπόν που ξέρει ότι έχει πολλά ακόμα να βγάλει από το εν λόγω franchise, σκέφτεται να φέρει στις οθόνες μας μια σειρά, με τη CEO, Ann Sarnoff, να αναφέρει συγκεκριμένα:

Θα θέλαμε να αναπτύξουμε περισσότερες Harry Potter σειρές και συζητάμε συχνά με την J.K. Rowling και την ομάδα της. Οτιδήποτε κι αν κάνουμε θα πρέπει να παραμείνει πιστό στην αρχή και τα ήθη του Wizarding World και του ποιος είναι ο Χάρι. 

Πρόκειται για ένα σενάριο που ακούγεται καιρό τώρα, και ειδικότερα από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε κάτι μας λέει ότι θα επικρατήσει. Το πότε και σε τι μορφή, είναι δύσκολο να το ξέρουμε από τώρα.

Ο Daniel Radcliffe πάντως το πήγε ένα βήμα παραπέρα, κι εξέφρασε τις εκτιμήσεις του για ένα reboot των ιστοριών στις οποίες πρωταγωνίστησε, δηλώνοντας:

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια άλλη εκδοχή του. Ξέρω ότι δεν είμαι ο τελευταίος Harry Potter που θα δω στη διάρκεια της ζωής μου… Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη μια ιερότητα γύρω από τις ταινίες αυτή τη στιγμή, αλλά θα φύγει, η λάμψη θα φθαρεί κάποια στιγμή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα τα κάνουν reboot και θα κάνουν τις ταινίες από την αρχή ή εάν θα κάνουν μια σειρά. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει. 

Για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο δε θα το θέλαμε. Ορισμένα πράγματα απαγορεύεται να τα αγγίζεις. Αφήνεις τα χρόνια να «γράψουν» πάνω τους και να τα καταστήσουν ένα θησαυρό που όμοιός του δε θα ξαναβγεί ποτέ! Όσο για κάτι νέο, όπως για παράδειγμα μία σειρά, το συζητάμε με μεγάλη χαρά!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET