BINGE WATCHING

Το κοινό το ζήτησε, το Netflix το έδωσε: Το ‘Sex/Life’ ανανεώθηκε για 2η σεζόν!

Άντε και είχαμε μείνει σε κομβικό σημείο.

Νατάσσα Πιοτογιαννάκη

27 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Σαββατοκύριακο το Netflix μας χάρισε πολλά δωράκια μέσα από το ‘TUDUM’ fan event, ανακοινώνοντας την πρεμιέρα της 2ης σεζόν ‘Emily in Paris’, την 4η σεζόν του Sex Education, καθώς επίσης μας έδωσε μια γεύση από τον 2ο κύκλο του Bridgerton. Πολύ πράγμα γενικά, το οποίο δεν έχει καν σταματημό!

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα, κι εκεί που προσπαθούμε να βάλουμε σε μια τάξη τα νέα που έσκασαν το ΣΚ, τσουυυυπ έρχεται η ανακοίνωση ότι το ‘Sex/Life’ πάει για 2η σεζόν. Λυπήσου μας λίγο, ρε Netflix. 

Μετά τον πολύ επιτυχημένο 1ο κύκλο της σειράς λοιπόν, αφού παρέμεινε για αρκετό καιρό στο top10 με 67 εκατ. νοικοκυριά να την παρακολουθούν τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες που κυκλοφόρησε, πάει πρόσω ολοταχώς για τη 2η, πράγμα που ήταν και λίγο αναμενόμενο ή τουλάχιστον το θέλαμε εμείς οι ίδιοι αρκετά. Μην ξεχνάμε ότι το τελευταίο επεισόδιο μάς στιγμάτισε απλά και μόνο με ένα ‘And now, f**k me’. Εντωμεταξύ, ήμασταν κάπως «Ρε μαλ@κα, ΤΙ ΦΑΣΗ;».

https://www.instagram.com/p/CUU3I7wtRfr/

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Βλέπαμε και εμείς οι αθώοι προτεινόμενο το ‘Sex/Life’ όταν πρωτοβγήκε, ε και όπως και να το κάνεις, ο τίτλος ήταν αρκετός για να κερδίσει την προσοχή μας. Κατά τη διάρκεια όλης της σειράς βλέπαμε έναν σύζυγο, τον Κούπερ, καλοστεκούμενο, επιτυχημένο στη δουλειά του, να διαβάζει το ημερολόγιο της γυναίκας του. Καλά μέχρι εδώ; Ωραία.

Η πρώτη σκέψη μας θα πήγαινε σε ένα αθώο ημερολόγιο με περιγραφές της καθημερινότητας, ανησυχίες, χαρές, λύπες, κλπ. Έλα όμως που η τύπισσα, ονόματι Μπίλι, έγραφε για το πόσο υπερβολικά καλό σεξ έκανε με τον παλιό (ή και όχι) έρωτά της.

Με λεπτομέρειες, όχι αστεία. Σαφώς, ο έρμος ο Κούπερ, έχοντας πάθει ένα σοκ από το πόσο καλά πέρναγε η γυναίκα του με τον τέρμα ξαναμμένο πρώην σύντροφό της, Μπραντ, έκανε τα πάντα για να διορθώσει το σεξουαλικό κενό μεταξύ τους. Ο πρώην βέβαια εμφανίζεται προσπαθώντας να την κατακτήσει πάλι, και για να μην σου τα πολυλογώ, αυτή αποφασίζει να συνεχίσει την οικογενειακή ζωή, αφού βέβαια το σκέφτηκε καμιά δεκαριά φορές και έκανε τη βλακειούλα της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε κι εμείς πριν τα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου, όπου έτρεξε στο διαμέρισμα του πρώην ζητώντας μια βραδιά πάθους.

Και ρωτώ εγώ τώρα. Μας άρεσε όντως αυτή η σειρά τόσο πολύ λόγω πλοκής που θέλουμε να δούμε και τη 2η σεζόν ή μήπως ταυτιστήκαμε ως έναν βαθμό με τους πρωταγωνιστές; Είναι το σεξ τόσο σημαντικό και δυνατό, ώστε να χαλάσει μια οικογένεια; Τα απωθημένα είναι ικανά να καταστρέψουν την τάξη των πραγμάτων σου; Μήπως μέσα στην ρουτίνα σου, θες έστω μια νύχτα για να ξεδώσεις και μετά θα είναι όλα καλά πάλι; Μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας;

Η σειρά αυτή πραγματικά δίχασε τον κόσμο και έθεσε πολλά ερωτήματα πίσω από το κομμάτι των σχέσεων. Το κοινό το ζητούσε και το Netflix το έκανε πράξη, αφού η επιτυχία ήταν εμφανέστατη. Α-ΝΥ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΟΥ-ΜΕ!

FUN ZONE

Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα για τη νίκη της… εε συμμετοχή της στην Eurovision!

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET