ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΜΠ στηρίζει τους πυρόπληκτους προσφέροντας 40.000€ και διαμονή στις φοιτητικές εστίες!

Αυτές τις στιγμές χρειάζεται από παντού στήριξη.

Neopolis Team

7 Αυγούστου, 2021

Οι πυρκαγιές βρίσκονται συνεχώς σε εξέλιξη και όσο ευχόμαστε να μη χαθούν κι άλλες περιουσίες, δυστυχώς οι φλόγες πηγαίνουν κόντρα. Είναι δύσκολο να μπούμε στη θέση των ανθρώπων που βλέπουν τις περιουσίες τους να γίνονται κυριολεκτικά στάχτη και να μένουν από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς στέγη και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταθούμε πλάι τους στο νέο τους ξεκίνημα και στη μετάβαση προς αυτό.

Νέα όπως η συγκέντρωση μεγάλου ποσού χρημάτων από το live που πραγματοποίησαν οι Unboxholics, είναι αυτά που θέλουμε να βλέπουμε τέτοιες στιγμές, για να ξέρουμε ότι δεν είναι όλα τόσο σκατά όσο πιστεύουμε. Και όσο περισσότεροι μπαίνουν στη μάχη αυτή, τόσο πιο αισιόδοξοι γινόμαστε.

Σαν άλλο ένα χέρι βοηθείας λοιπόν, έρχεται το ΕΜΠ, να στηρίξει τους πυρόπληκτους με 40.000€ και προσωρινή διαμονή στις φοιτητικές εστίες.

Πρόκειται για μια κίνηση που περιμένουμε να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ιδρύματα της χώρας, ιδιαίτερα εκείνα που βρίσκονται κοντά στις πληγείσες περιοχές, προσφέροντας λίγη ασφάλεια και άνεση σε όσους έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφές.

Η ανακοίνωση έγινε χθες και αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι πυρκαγιές των τελευταίων ημερών απειλούν ανθρώπινες ζωές, καταστρέφουν σπίτια, περιουσίες, υποδομές, σε πολλές περιοχές της χώρας και η κατάσταση εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.  

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του ΕΜΠ, προσφέρουν συνολικό ποσό 40.000 ευρώ ως συμβολή στην υποστήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Επίσης, το ΕΜΠ έθεσε στη διάθεση των αρμοδίων αρχών δωμάτια στις Νέες Φοιτητικές Εστίες, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, για προσωρινή διαμονή πυρόπληκτων.   

Από την Πρυτανεία του ΕΜΠ και το ΕΠΙΣΕΥ»

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα – «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νομική ΕΚΠΑ: Πήρε όλα τα βραβεία σπίτι της η ομάδα που συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό δίκης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Εγκρίθηκε η πρώτη Ιατρική Σχολή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET