BINGE WATCHING

Έχουμε το χειρότερο επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια» με βάση τη βαθμολoγία των φαν στο IMDb!

OH MY GOD!

Δαμιανός Σανταλίδης

11 Ιανουαρίου, 2021

Αγάπαμε «Φιλαράκια», αλλά να και κάτι που μάλλον δεν περίμενες!

Θα γράψω ως απλός θαυμαστής κι όχι ως φανατικός, μιας και η σειρά αυτή είναι – άκοπα – η κορυφαία στη λίστα μου με τις Top5, και αν με ρωτάς, δεν υπάρχει ούτε μισό επεισόδιο άξιο να πάρει κακή βαθμολογία.

Χαρακτηρίζεται ως η πιο πετυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών από πολλούς και το γεγονός ότι βλέπεται ακόμα και σήμερα, ύστερα από 27 χρόνια, με το ίδιο ενδιαφέρον, το ίδιο γέλιο και την ίδια ακόμα μεγαλύτερη ταύτιση, το επιβεβαιώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neopolis.gr (@neopolisgr)

Το ίδιο, όμως, κάνει και η βαθμολογία της στο IMDb, όπου φτάνει τα 8.9/10 και ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολα συμβαίνει αυτό. Ξεκάθαρα λοιπόν, είναι μια σειράρα, κορυφαία στο είδος της, που δε μας έδωσε σχεδόν ποτέ κακό επεισόδιο, όπου να μην ξεραθήκαμε στα γέλια.

Και λέω σχεδόν, γιατί μέσα σε όλες τις αποθεωτικές κριτικές της, υπάρχει μία εντελώς διαφορετική. Κι όχι ότι απλά μπήκε ένας hater με username ‘fuckFriends’ κι έγραψε:

Worst episode ever!!!!!

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο επεισόδιο που  κάνει… μπαμ ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά με την πάρτη του και φυσικά, όπως θα μαντέψατε, επικεντρώνεται στο love story μεταξύ Ross και Rachel. Ως αποτέλεσμα; Κατάφερε να συγκεντρώσει τη χειρότερη βαθμολογία από κάθε άλλο επεισόδιο FRIENDS, με διαφορά.

Μήπως μπορείς να μαντέψεις σε ποιο αναφέρομαι;;;

Για προσπάθησε…

Οκ, σ’ έχω. Σεζόν νούμερο 4, επεισόδιο 21. «The One with the Invitation».

Τίποτα ακόμη; Ας σου κάνω ένα γρήγορο reminder γιατί 236 επεισόδια είναι αυτά. Πού να θυμάσαι κι εσύ;

SPOILER ALERT, σε περίπτωση που ανήκεις στην… περίεργη κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν δει ακόμη τη σειρά, έστω μία φορά!

Ενώ λοιπόν ο Ross ετοιμάζεται για ένα ακόμη γάμο, αυτή τη φορά με τη Βρετανίδα σπαστικογκόμενα Emily, αποφασίζει να στείλει και στην αγαπημένη…  φίλη του, Rachel, πρόσκληση για τη μεγάλη ημέρα. Οπότε, για κάνα 20λεπτο, το επεισόδιο αυτό κάνει ένα throwback σε όλες τις στιγμές Ross & Rachel έως εκείνη τη μέρα, μπλέκοντας το πρώτο φιλί με τον πρώτο τσακωμό, το περίφημο «We were on a break» με την πρώτη εξομολόγηση αγάπης και όλα τα σχετικά.

Το παραπάνω επεισόδιο λοιπόν, έχει βαθμολογηθεί με μόλις 7.2/10 στη δημοφιλή πλατφόρμα. Κι αυτό όχι επειδή δεν ήταν ωραία τα γυρίσματα ή επειδή δεν έπαιζαν καλά οι πρωταγωνιστές, αλλά μάαααλλον επειδή οι δημιουργοί της σειράς μας παρουσίαζαν ξανά όλες τις καλές και άσχημες στιγμές του αγαπημένου μας love story, προσγειώνοντάς μας στο τέλος στη σκληρή πραγματικότητα όπου αυτός παντρεύεται τη σπαστική.

Για να λέμε όμως τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, όλοι ξέρουμε τι επακολούθησε και πολύ μας άρεσε!

Κι αν αυτή η συνέχεια ήταν συναρπαστική, η μόνη που μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί ΑΚΟΜΗ, είναι αυτή του πολυαναμενόμενου reunion των FRIENDS 17 χρόνια μετά μέσω του HBO. Η όλη φάση «πάγωσε» με την κωλοπανδημία, αλλά όπως μας ενημέρωσε κι ο Matthew Perry, μάλλον τον ερχόμενο Μάρτιο θα αρχίσουν τα γυρίσματά του. Μακάρι!

Τουλάχιστον, ας πούμε κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Netflix, που από εκεί που θα μας τα στερούσε με την έλευση του 2020, ένα χρόνο αργότερα, σήμερα, παραμένουν στη λίστα μας και παίζουν κανονικά σαν να μη συνέβη τίποτα. Στη χώρα μας τουλάχιστον!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET