ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Best kissers: Τα 6 ζώδια που βάζουν όλη την τέχνη τους και δίνουν τα καλύτερα φιλιά!

Έχουν μεγάλο ταλέντο στα χείλη. Έχουν αυτό που δεν έχουν οι άλλοι.

Στέλα Τσάναϊ

6 Ιουλίου, 2022

Για να έχει μέλλον μία σχέση, πρέπει να υπάρχει χημεία. Για να το καταλάβεις αυτό, μπορείς να πάρεις μία μικρή γεύση από το πόσο καλό και παθιασμένο είναι το φιλί σας! Αν αυτό που νιώθεις είναι πολύ mid, τότε δύσκολα θα φτουρήσει το πράγμα. Πέρα από το συναίσθημα και τη στιγμή, εξαρτάται φυσικά κι από το πόσο καλός kisser είναι ο άλλος. Κι εδώ λοιπόν είναι που μπαίνουν τα άστρα να μας δώσουν τα φώτα τους!

Για να θεωρείσαι ο καλύτερος στο είδος του ζωδιακού κύκλου, χρειάζεται να πληροίς μερικά κριτήρια και χαρακτηριστικά όπως: αυτοπεποίθηση, πάθος, εμπειρία, συναισθηματική νοημοσύνη και καλό γενέθλιο χάρτη! Ακόμα και αν οι περισσότεροι αστρολόγοι συμφωνούν ότι παίζουν ρόλο όλοι οι πλανήτες σου και όχι μόνο το ζώδιο, το τελευταίο μπορεί από μόνο του να σου πει πολλά. Δε λέω να μπλέκεις μόνο με ζώδια που έχουν μεγάλο ταλέντο στα χείλη, αλλά… η επιλογή είναι δική σου.

Σου φέραμε λοιπόν το top 6 που κερδίζει πρωτιές στα φιλιά, απλά για να ξέρεις! 

6. Λέων

Ο Λέων έχει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Διαθέτει τρομερή αυτοπεποίθηση και θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Έτσι, όταν μιλάμε για φιλιά, καταλαβαίνεις ότι θα κάνει ό,τι περνάει από… τα χείλη του για να σε εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του! Θα σε φιλήσει στοχευμένα, θα σε ψήσει από πριν και θα σε κάνει να καταλάβεις ότι δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα. Βρίσκεται λοιπόν στη σημερινή μας λίστα για την αποφασιστικότητά του να κάνει δικό του οτιδήποτε ποθήσει, συμπεριλαμβανομένου και τον τίτλο των καλύτερων φιλιών

5. Κριός

Σαν γνήσιο ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός ποντάρει all in. Παρορμητικός, θέλει πάντα να περνάει το δικό του κι αυτή η αποφασιστικότητα και έλλειψη λογικής είναι που ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Εάν λοιπόν σε φιλήσει ένας Κριός, θα είναι μια εμπειρία που δε θα ξεχάσεις. Θα φροντίσει εκείνος για αυτό! Εάν, δε, του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό που κάνει σου αρέσει, τότε θα βάλει ακόμα περισσότερη τέχνη για να σε τρελάνει ακόμα πιο πολύ! 

4. Καρκίνος

Εάν έχει τύχει να φιλήσεις ποτέ σου Καρκίνο, θα ξέρεις ότι ίσως και να κατέχει τον τίτλο του πιο γλυκού kisser! Τα Καρκινάκια είναι εκ φύσεως πολύ τρυφερά ζώδια και αυτό βγάζουν και στο φιλί τους. Παρόλο που η αυτοπεποίθησή τους δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, στο κομμάτι έρωτας, φιλί και σεξ, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Ένας Καρκίνος για να σε φιλήσει θα σε κάνει δικ@ του. Θα σε πιάσει από το πρόσωπο, θα σε χαϊδέψει ακριβώς στα σημεία και τη στιγμή που πρέπει, ώστε να τρελαθείς σε δευτερόλεπτα και να το σκέφτεσαι για πολλές ώρες! Και μέρες μη σου πω.

3. Ταύρος

Δε θα έπρεπε να σε εκπλήσσει η ύπαρξη του Ταύρου στο top3! Το ζώδιο αυτό άλλωστε κυβερνάται από την Αφροδίτη. Μπορεί να του λείπει η δεξιοτεχνία, αναπληρώνει όμως το κενό με τον αισθησιασμό του. Ο Ταύρος θα φροντίσει να χτίσει την ένταση ανάμεσά σας, μέχρι που θα παρακαλάς να τον φιλήσεις. Είναι μεγάλος φαν του αργού και του σταθερού, ενώ ο ρομαντισμός του θα σου δώσει την αίσθηση ότι ζεις σε παραμύθι! Η ανυπομονησία, το άπιαστο και το πάθος του θα βγουν στο φιλί σας και σίγουρα θα μείνεις ευχάριστα έκπληκτ@! 

2. Σκορπιός

Είναι γνωστό πια σε όλους ότι οι Σκορπιοί είναι τα πιο σεξουαλικά ζώδια! Σαν γνήσιο ζώδιο του νερού αγαπάει τις προκλήσεις και το μυστήριο και τι πιο προκλητικό, σεξουαλικό και μυστήριο από ένα φιλί;! Ακριβώς για αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο φίλος Σκορπιός βρίσκεται στο Νο2 της λίστας. Αν είσαι τυχερός και δε μείνετε μόνο εκεί, θα καταλάβεις πόσο καλό προκαταρκτικό είναι το φιλί τού Σκορπιού και πόσο θα παρακαλάς να συνεχίσει να το κάνει εάν η φάση έχει την κατάληξη που μόλις φαντάστηκες! 

1. Ιχθείς

Ονειροπόλοι και ρομαντικοί, οι Ιχθείς είναι το πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικούς στο κεφάλαιο φιλί, γι’ αυτό και δικαιωματικά αξίζουν την πρώτη θέση. Η ενέργεια που τους δίνει η φύση του νερού, τους κάνει πολύ διαισθητικούς, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Αυτό φυσικά τους βοηθά να καταλάβουν τις βαθύτερες επιθυμίες του άλλου, χωρίς να πει λέξη. Οι Ιχθείς αγαπούν τα φιλιά και πραγματικά βάζουν την καρδιά και την ψυχή τους. Έτσι θα σε φιλήσουν ακριβώς όπως εσύ θες, αφήνοντάς σε να αναρωτιέσαι πού έκρυβαν όλη αυτή τη μαεστρία!


Photo by Hendo Wang on Unsplash

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET