ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος ξυλoκόπησε άγρια τη σύντροφό του – Την παράτησε ημιλιπόθυμη στον Κηφισό!

Στα πόσα περιστατικά έμφυλης βίας θα αλλάξει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση;!

Neopolis Team

4 Ιουλίου, 2022

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στιγματίστηκε από περιστατικά που θυμίζουν περισσότερο ταινίες της μεγάλης οθόνης, παρά την πραγματικότητα που θα θέλαμε να ζούμε. Πυροβολισμοί και κυνηγητό μεταξύ δραστών κι αστυνομίας, ξύλο μεταξύ ανηλίκων, κλοπές, και πολλά άλλα που αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε εγκληματοφοβικοί, απλά η ανομία και η εγκληματικότητα καλπάζουν.

Ξεχωριστή θέση στην ελληνική καθημερινότητα δε, έχει η έμφυλη βία, με το χθεσινό περιστατικό (Κυριακή 4/7) να είναι ένα ακόμα που προστίθεται στα πολλά, αλλά ταυτόχρονα στάθηκε αρκετά «τυχερό» ώστε να μην προστεθεί στην ειδησεογραφία με τίτλο «γυναικοκτονία». Η απόσταση από τον ξυλοδαρμό μέχρι τη δολοφονία είναι τρομακτικά αμελητέα.

Το νέο θύμα έμφυλης βίας είναι μια 30χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε ακραία βίαιη επίθεση από τον 22χρονο σύντροφό της, αφήνοντάς την ημιλιπόθυμη στη μέση του δρόμου. Την κοπέλα, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, την εντόπισαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και η 30χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, όπου υπέβαλε μήνυση.

Όπως δήλωσε το θύμα, όλα έγιναν γύρω στις 5 τα ξημερώματα, με την ίδια να βρίσκεται στο αμάξι, επί της λεωφόρου Κηφισού, με το αγόρι της, όταν η συζήτησή τους πήρε άλλη τροπή και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο 22χρονος τότε, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να τη δέρνει με μπουνιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. 

Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, έσειρε την 30χρονη από τα μαλλιά έξω από το όχημα και έφυγε από το σημείο αφήνοντάς την ημιλιπόθυμη. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, τη γυναίκα βοήθησαν οδηγοί και μεταφέρθηκε στο τοπικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET