BINGE WATCHING

11 ξένες σειρές που μπορεί να δει κανείς μέσα σε μία και μόνο μέρα!

Οι σειρές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Είναι κατάλληλες στο να καταπολεμούν τη βαρεμάρα μας, αλλά και για να ξεκουραζόμαστε μετά από διάβασμα ή εν μέσω εξεταστικής. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση πάντα καταλήγουμε να βλέπουμε επεισόδια αντί να στρώσουμε τον κώλο μας για να διαβάσουμε. Έτσι και οι παράκατω σειρές, αποτελούν την […]

Default avatar

Guest Author

24 Ιουνίου, 2017

Οι σειρές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Είναι κατάλληλες στο να καταπολεμούν τη βαρεμάρα μας, αλλά και για να ξεκουραζόμαστε μετά από διάβασμα ή εν μέσω εξεταστικής. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση πάντα καταλήγουμε να βλέπουμε επεισόδια αντί να στρώσουμε τον κώλο μας για να διαβάσουμε.

Έτσι και οι παράκατω σειρές, αποτελούν την κατάλληλη λύση για το αν θέλετε να τις δείτε μέσα σε μια μέρα.

#1 Goliath

Ένας ντροπιασμένος αλλά παράλληλα πολύ επικίνδυνος δικηγόρος, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του δίνεται προκειμένου να εκδικηθεί την εταιρεία που τον απέλυσε. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει τις ατέλειες του συστήματος δικαιοσύνης και πόσο δυνατός ή αδύναμος είναι ένας άνθρωπος που ζεί με βάση τους δικούς τους κανόνες. Τέλος, πρωταγωνιστής είναι ο Billy Bob Thornton, ο οποίος είναι απλά εξαιρετικός.

#2 Top of the Lake

H 12χρονη Tui Mitcham είναι 5 μηνών έγκυος όταν μπαίνει στα παγωμένα νερά της λίμνης και ξαφνικά εξαφανίζεται… Η Robin Griffin επέστρεψε στην πόλη της προκειμένου να αναλάβει αυτή την παράξενη υπόθεση. Όμως σε αυτή την πόλη όλοι προσπαθούν να βρούν τον παράδεισο, όμως αντ’αυτού αντικρίζουν μια κόλαση όπου πρέπει να κάνουν παράνομες ενέργειες προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Επιπλέον, η Robin πέρα από την ανεύρεση του κοριτσιού θα πρέπει να αντιμετωπίσει και το παρελθόν της.

#3 Βillions

H ιστορία της σύγκρουσης μεταξύ του φιλόδοξου χρηματιστή Bobby Axelrod και του επίμονου εισαγγελέα Chuck Rhoades. Και οι δύο είναι ισχυρές προσωπικότητες και σπεσιαλίστες στον τομέα τους. Σε αυτή τη σειρά παρουσιάζεται το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι άνθρωποι, για χάρη των χρημάτων.

#4 The Returned

Σε μια μικρή πόλη, την ίδια μέρα διαφορετικοί άνθρωποι προσπαθούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Bέβαια, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι το γεγονός ότι είναι νεκροί για πολλά χρόνια. Έτσι, όταν επιστρέφουν σε κάποιο μέρος που δεν υπάρχει πλέον συνηδειτοποιούν, ότι δεν είναι μόνοι τους και η επιστροφή τους δεν είναι το πιο παράξενο πράγμα που συμβαίνει.

#5 Catastrophe

O Rob είναι Αμερικάνος, η Sharon είναι Ιρλανδή, δεν έχουν τίποτα κοινό, όμως μια νύχτα στο Λονδίνο έμελλε να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Ουσιαστικά, έκανε τις ζωές τους ένα μπάχαλο. Εμφανίζεται ένα μωρό και η απόφαση τους να το κρατήσουν δημιουργεί πολλές εντάσεις και προβλήματα. Ουσιαστικά αυτή η σειρά παρουσιάζει της δυσκολίες της ενήλικης ζωής αλλά και των αποφάσεων που περιλαμβάνει.

#6  And Then There Were None

8 άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι λαμβάνουν μια πρόσκληση σε ένα πολυτελές κάστρο που βρίσκεται σε ένα νησί. Βέβαια, μετά από λίγο συνειδητοποιούν ότι δεν ύπαρχουν οικοδεσπότες σε αυτό πέρα από μερικούς υπηρέτες. Έρχεται όμως η στιγμή που ενεργοποιούν το γραμμόφωνο, μέσα από το οποίο μια αρκετά creepy φωνή τους κατηγορεί για φόνους και άλλα αδικήματα και τους υπόσχεται ότι θα πληρώσουν για αυτά. Ουσιαστικά είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε μια παγίδα θανάτου.

#7 The Night Manager

Ο νυχτερινός μάνατζερ ενός ευρωπαϊκού ξενοδοχείου στρατολογείται προκειμένου να διεισδύσει σε ένα διεθνές σύστημα εμπορίου όπλων. Μια εξαιρετική σειρά με πρωταγωνιστές τους Hugh Laurie και Tom Hiddleston.

#8 Outcast

Aυτή η σειρά μας παρουσιάζει την ιστορία ενός νεαρού άντρα που προσπαθεί να καταλάβει γιατί τον ακολουθούν σε όλη τη ζωή του υπερφυσικά πράγματα. Σκοτεινό, μυστήριο και με πολύ σασπένς είναι μερικά από τα στοιχεία αυτής της σειράς.

#9 Deutschland 83

O Martin Rauch, ένας 24χρονος Γερμανός, στρατολογείται από την HVA προκειμένου να διεισδύσει στο στρατό της Δυτικής Γερμανίας για να στείλει πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του NATO. Τελικά ανακαλύπτει ένα καινούριο κόσμο που περιλαμβάνει πολλά μυστικά και ίντριγκες, αλλά και θαύματα του πολιτισμού που δεν είχε ξαναδεί ποτέ.

#10 The A Word

H οικογένεια Hughes δουλεύει, αγαπάει και τσακώνεται όπως ακριβώς κάθε φυσιολογική οικογένεια. Όμως, όλα πρόκειται να ανατραπούν όταν ο νεότερος γιός διαγνώστηκε με αυτισμό, οπότε πλέον δεν είναι μια φυσιολογική οικογένεια. Είναι μια σειρά που πραγματεύεται πολλά κοινωνικά θέματα αλλά πάντα παρουσιασμένα με ελαφρύ χιούμορ.

#11 Marcella

H ηρωίδα αντιμετωπίζει ένα δύσκολο διαζύγιο όμως επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της μέσα από μια σειρά φόνων που της έχουν ανατεθεί. Μετά από μια πρώτη έρευνα συνηδειτοποιεί ότι τα γεγονότα αυτά συνδέονται με παλιότερες υποθέσεις που δεν είχαν εξιχνιασθεί. Αποτελεί μια πολύ καλή σειρά μυστηρίου.

 

FUN ZONE

EVENTS

Σymposio Festival: 1η Οκτωβρίου το μεγάλο comeback στη Βαρβάκειο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET