BINGE WATCHING

11 ηθοποιοί από τις ταινίες του Xάρι Πότερ, που έχουν εμφανιστεί και στο Game of Thrones!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα βιβλία και οι ταινίες του Χάρι Πότερ θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μας. Αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της παιδικής κι εφηβικής μας ηλικίας, αφού μεγαλώσαμε παράλληλα με τους εν λόγω χαρακτήρες. Η παρέα του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης μας φαινόταν τόσο οικεία, που δεν είναι λίγες οι […]

Default avatar

Guest Author

31 Ιουλίου, 2017

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα βιβλία και οι ταινίες του Χάρι Πότερ θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μας. Αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της παιδικής κι εφηβικής μας ηλικίας, αφού μεγαλώσαμε παράλληλα με τους εν λόγω χαρακτήρες. Η παρέα του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης μας φαινόταν τόσο οικεία, που δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες νιώσαμε πως ανήκαμε κι εμείς σ’ αυτήν.

Και μπορεί ο Χάρι Πότερ να έχει φτάσει στο τέλος του, δόξα τω Θεώ όμως, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές ταινίες και σειρές να κρατήσουν συντροφιά σ’ όλους εμάς τους λάτρεις των μαγικών κόσμων. Μία τέτοια είναι και το Game Of Thrones, η σειρά φαινόμενο με την οποία όλοι δηλώνουμε κολλημένοι. Ολόκληρος ο πλανήτης περίμενε με κομμένη την ανάσα να ξεκινήσει η 7η σεζόν πριν λίγες ημέρες κι έκτοτε, δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε, να διαβάζουμε και να συζητάμε για τους αγαπημένους μας ήρωες.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ωστόσο, ενός crossover μεταξύ Χάρι Πότερ και Game Of Thrones; Σας φαίνεται αδύνατο; Κι όμως, κάτα κάποιο τρόπο έχει ήδη συμβεί, αφού υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που έχουν συμμετάσχει και στα δύο αυτά πετυχημένα projects. Ας δούμε λοιπόν, ποιοί είναι αυτοί:

1 – David Bradley

Χάρι Πότερ: Υποδυόταν τον Άργκους Φίλτς, τον όχι τόσο αγαπημένο σκουίμπ επιστάτη του Χόγκουαρτς.

Game Of Thrones: Θυμάστε τον Walder Frey που το έπαιζε σε διπλό ταμπλό, αλλά τον έφαγε λάχανο η Arya Stark, έτσι δεν είναι;


2 – Natalia Tena

Χάρι Πότερ: Ήταν η πρόσχαρη χρυσούχος Νυμφαδώρα Τονκς, η οποία προς το τέλος των βιβλίων/ταινιών, παντρεύτηκε τον Ρέμους Λούπιν (και δυστυχώς πέθανε μαζί του).

Game Of Thrones: Υπήρξε η «άγρια» Olsa που προσπάθησε να προστατέψει τον Bran και τον Rickon, αλλά τελικά δολοφονήθηκε από την λεπίδα του Ramsay Bolton.


3 – Michelle Fairley

Χάρι Πότερ: Τη γνωρίσαμε για ελάχιστα ως μαμά της Ερμιόνης, η οποία αναγκάστηκε να διαγράψει τη μνήμη σ’ ολόκληρη την οικογένειά της, για να τους γλιτώσει από τους Θανατοφάγους.

Game Of Thrones: Έπαιξε τον ρόλο της Catelyn Stark, που δυστυχώς δολοφονήθηκε στον περίφημο Κόκκινο Γάμο.


4 – Julian Glover

Χάρι Πότερ: Ναι, ήταν ο τρομερός Αραγκόγκ, η αγαπημένη, τεράστια κι «άκακη» αράχνη του Χάγκριντ.

Game Of Thrones: Υποδύθηκε τον Grand Maester Pycelle, έναν επιστήμονα, ιστορικό και σπουδαίο πολιτικό που δολοφονήθηκε κι αυτός, στην εξέλιξη της σειράς.


5 – Ralph Ineson

Χάρι Πότερ: Ήταν ο Θανατοφάγος Κάροου, τον οποίο ο Βόλντεμορτ είχε στείλει στο Χόγκουαρτς να διδάξει τους νεαρούς μάγους.

Game Of Thrones: Ήταν ο Dagmer Cleftjaw, έναν από τους στρατηγούς στα Iron Islands.


6 – Ciaran Hinds

Χάρι Πότερ: Υποδυόταν τον Άμπερφορθ Ντάμπλντορ, τον κάπως μουντρούχο αδερφό του διευθυντή του Χόγκουαρτς, Άλμπους.

Game Of Thrones: Ήταν ο Mance Rayder, τον οποίο ο Stannis Baratheon έκαψε ζωντανό.


7 – Jim Broadbent

Χάρι Πότερ: Σίγουρα θα τον θυμάστε ως Οράτιο Σλαγκχορν, καθηγητή μαγικών φίλτρων στο Χόγκουαρτς.

Game Of Thrones: Έπαιξε επίσης τον ρόλο του καθηγητή, αυτήν τη φορά του Sam στο Citadel.


8 – Freddie Stroma

Χάρι Πότερ: Ναι, ήταν ο αλαζόνας αντίζηλος του Ρον, Κόρμακ ΜακΛάγκεν. Επίσης φύλακας του Κουίντιτς όπως κι ο φίλος του Χάρι, ενώ προσπάθησε πολλές φορές να «σκοράρει» στην καρδιά της Ερμιόνης.

Game Of Thrones: Είναι ο Dickon Tarley, ο αδερφός του Sam.


9 – Nicholas Blane

Χάρι Πότερ: Εμφανίστηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα ως υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, κρατώντας μια κότα που ξερνούσε φωτιά.

Game Of Thrones: Ήταν ένας από τους πλούσιους γηραιούς της Qarth. Δολοφονήθηκε κι αυτός ωστόσο, από τον Pyat Pree.


10 – Bronson Webb

Χάρι Πότερ: Ένα από τα άθλια φιλαράκια του Ντράκο Μαλφόι. Τραμπούκος όπως όλοι οι Σλίθεριν.

Game Of Thrones: Άνηκε στο Night’s Watch και ήταν ο πρώτος μάρτυρας δολοφονίας White Walker. Στην πορεία εκτέλεστηκε από τον Ned Stark.


11 – Daniel Tuite

Χάρι Πότερ: Εμφανίστηκε ως ένας απλός μάγος μέσα στο πλήθος ανθρώπων του Υπουργείου Μαγείας.

Game Of Thrones: Υποδύθηκε τον Lothar Frey, έναν από τους δύο Frey που δολοφόνησαν την Catelyn και την Talisa στο Red Wedding. Η κατάληξη του; Έγινε …πίτα, την οποία απόλαυσε επειδικτικά ο πατέρας του!

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

Τιβί

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είχε κάνει πέρασμα από τα Ζουζούνια»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET